Abraxas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Thanx guys! Εχει διαφορα η συγκεκριμενη με την RG2550EX ? Εκτος απο το χρωμα φυσικα... εχω ακουσει..οτι τα ibanez necks ειναι τα πιο ανετα που υπαρχουν....απο την αλλη βεβαια σκεφτομαι..ποσο μεγαλη διαφορα θα δω σε σχεση με την ESP Τι λετε? ¶νετα μπράτσα είναι αυτά που στηρίζουν καλά το χέρι. Τα μπράτσα της Ibanez (αν εννοείς τα wizard) είναι σαν κλαδάκια, πως θα μπορούσαν να είναι άνετα;; :wink: :D Αν εννοείς 'γρήγορα'... και πάλι κάνεις λάθος! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dabiskos Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2006 Egw Pantws Prwtimw tis Strat.... <3 Fender Strat (squire strat in my case) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2006 Frank Zappa Jeff Beck John McLaughlin Al Di Meola David Gilmour Pat Metheny Paco De Lucia Jimi Hendrix Eric Johnson feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitriosUK Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Μα καλα...Queen δεν ακουει κανενας????? :roll: Ας πω και εγω τους αγαπημενους μου κιθαριστες (οχι απαραιτητα με σειρα προτιμησης) Brian May - David Gilmour - Yngwie :twisted: (ειμαι neoclassicας,τι να κανω? :) ) - Blackmore - John Sykes - Mark Knopfler - Edge και σταματαω εδω. Σιγουρα αν ειχα την τυχη να ακουω για τα 31 χρονια της ζωης μου εως τωρα ολη μερα-καθε μερα μουσικη,η λιστα αυτη θα ηταν ατελειωτη καθως θα ειχα τη χαρα να ανακαλυψω 100αδες καταπληκτικους μουσικους.Για μενα guitar hero ειναι αυτος που εξαιτιας του θελησα να πιασω πρωτη φορα κιθαρα και με το παιξιμο του τσιμπαει τις δικες μου εγκεφαλικες και ψυχικες χορδες http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Μα καλα...Queen δεν ακουει κανενας????? :roll: Ας πω και εγω τους αγαπημενους μου κιθαριστες (οχι απαραιτητα με σειρα προτιμησης) Brian May - David Gilmour - Yngwie :twisted: (ειμαι neoclassicας' date='τι να κανω? :) ) - Blackmore - John Sykes - Mark Knopfler - Edge και σταματαω εδω. Σιγουρα αν ειχα την τυχη να ακουω για τα 31 χρονια της ζωης μου εως τωρα ολη μερα-καθε μερα μουσικη,η λιστα αυτη θα ηταν ατελειωτη καθως θα ειχα τη χαρα να ανακαλυψω 100αδες καταπληκτικους μουσικους.Για μενα guitar hero ειναι αυτος που εξαιτιας του θελησα να πιασω πρωτη φορα κιθαρα και με το παιξιμο του τσιμπαει τις δικες μου εγκεφαλικες και ψυχικες χορδες[/quote'] Τότε εγω πρέπει να θεωρήσω guitar hero τον Michael J. Fox :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitriosUK Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Η τον Ralph Machio (Crossroads) :P Αν το θεμα ειναι καθαρα τεχνικο τοτε να φτιαξω μια αλλη λιστα (δεν θα εχει μεγαλες αποκλισεις απο την πρωτη μου) http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Σοβαρολογώ ήθελα να παίξω κιθάρα επειδή είδα τον J.Fox να παίζει johnny be good :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitriosUK Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Σοβαρολογώ ήθελα να παίξω κιθάρα επειδή είδα τον J.Fox να παίζει johnny be good το "καπνισε" το οργανο :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_r_17 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2007 randy rhoads γιατι ειχε τρομερές ιδεές και τα solo του σκίζουν αλλα ολοι οι καλοι αποχωρούν πολυ νωρίς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2007 Brian May David Gilmour Uli Jon Roth Rory Gallagher Jim Mattheos Steve Vai and the list goes on, αλλά ποιος θυμάται τώρα.... :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση