metalash Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 zakk ... πιστεψε εκανα 45 λεπτα να το γραψω το κειμενο...με επερνε ο υπνος!!!χαχα οχι πλακα κανω αλλα αμα βαριομασταν ολοι θα διαβαζαμε μπλεηκ κ θα παιζαμε τριγωνο πανοραματος (ουτε καν χριστουγεννιατικο)!! τακης δεν ξερω αν ειναι η οχι μπλουζας ο φανκης αλλα πιστευω οτι οι γνωσεις του μεσα απο τα ποστ του με ωθησανε ...οπως κ τα δικα σου αν κ εμαθα οτι ησουν μεταλλο!!πως ξεφυγες ηθελα να ηξερα!ατιμο παιδι...κριμα που δεν βρεθηκαμε τελικα το καλοκαιρι, επρεπε να σε ακουσω live! zakk δεν ειμαι θεος ... ακομα... (?????) :D f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Οπως ευχαριστω τον τακη τον superfunk κ τους αλλους μπλουζαδες που με...κτλ.. thanks πατριωτακι :wink: ωπα!superfunk μας προεκυψες ΚΑΙ bluesman 8) :wink: οταν εγω ακουγα μπλουζ εσυ ακομα επαιζες με τα μπεϊμπιλινο...μικρε!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 γιατι ημουν ΤΟΣΟ σιγουρος για την απαντηση σου..παππου.. :P :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Εγώ πάλι γιατι είμαι σίγουρος ότι και ο Superfunk ακούει Pantera και Slipknot πριν κοιμηθεί; :D Βρηκα ενα 3πλο srv and the double trouble..δηλωνω γοητευμενος... Με αυτό το 3πλό ξεκίνησα και εγώ το ταξίδι μου για τα blues Εγώ πάντως όταν ο Superfunk έπαιζε blues εγώ έπαιζα Super Mario :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 ε' date='τι να κανω ανησυχω ο γεροντας,σε λιγο τους βλεπω να μιλανε & να πλακωνονται για παπαριες οπως η "ποιοτικη μουσικη",η "αγνη & στρατευμενη τεχνη", η "καταθεση ψυχης" & αλλες εμετικες [b']εϊτιλες[/b] (απο το 80s βγαινει αυτο :lol: ) Μακράν η καλύτερη λέξη που έχω ακούσει εδώ και καιρό! :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Εγώ πάντως όταν ο Superfunk έπαιζε blues εγώ έπαιζα Super Mario ΑΚΟΥΓΑ μπλουζ....δεν επαιζα :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Εγώ πάντως όταν ο Superfunk έπαιζε blues εγώ έπαιζα Super Mario ΑΚΟΥΓΑ μπλουζ....δεν επαιζα :lol: Mη χάσεις να μου την πεις :evil: Και τι με νοιάζει εγώ παρόλα αυτά έπαιζα Super Mario :P You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Και τι με νοιάζει εγώ παρόλα αυτά έπαιζα Super Mario :P O Super Mario δεν ήταν bluesman ? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Και τι με νοιάζει εγώ παρόλα αυτά έπαιζα Super Mario :P O Super Mario δεν ήταν bluesman ? :lol: :lol: Λές να άκουγα blues όταν άκουγε και ο Superfunk και να μην το καταλάβαινα; :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 frank marino??τιποτα?και ηχο και πρωτοπορια!!παντως ειναι πολυ απλο το θεμα και εχει γινει επιστημη.ο καθε κιθαριστας εχει τον χαρακτηρα του και αγκιζει συγκεκριμενο πληθος κιθαριστων η μη!πιστευω ειναι ανουσιο να σιγκρινεις τον οποιονδηποτε με τον οποιονδηποτε.απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση