whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2005 και εγω μεσα παιδια..(αν και δεν επιτρεπετε να λεμε τετοια εδω..) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Φιλε Z43KO,λοιπον are we starting from today;;;;;;Εχεισ μσν αν ναι...στειλτο το μου στο [email protected] noise το ιδιο ισχυει και για σενα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Για μένα μετά απο πολύ σκέψη και συλλογή έχω καταλλήξει στο να θεωρώ "ήρωα της Κιθάρας" τον Jason Becker... Και σαν μουσικό, αλλά και σαν κιθαρίστα. Πιστεύω οτι τεχνικά είναι απίστευτος, λατρεύω τις φράσεις του, αποδίδει μια ιδιαίτερη εξυπνάδα στο shredding και δεν είναι βαρετός... Στην αρχή ξεκίνησα να ακούω Malmsteen ο οποίος ήταν και ο λόγος να ξανακουμπήσω κιθάρα στο σχολείο.. Ασχέτος αν βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια, ο Malmsteen σε μαγνητίζει αμα δεν τον έχεις ακούσει... Αλλά εκεί που έπαθα σοκ, ήταν στον Becker. Πολύ είναι οι αγαπημένοι μου κιθαρίστες εκτός Shredding φάσης, και επειδή δεν μπορώ να παίξω shred, δεν μπορώ να πω οτι δεν με εκφράζει κιολας.. αλλα όπως τα λεεί και το forum όλα με μέτρο... Αγαπημένο μου σόλο παραμένει το Seven Days of May - Testament, Alex Skolnick, για τον οποίο δεν έχει γίνει ιδιαίτερη αναφορά. Φοβερός και χωρίς σχόλιο ο Randy Roads, ο οποίος είναι και αυτός απίστευτος, όπως και όλοι οι κιθαρίστες του Ozzy, Βλέπε Jake E. Lee, και Zakk Wylde, Φοβερός για μένα είναι και ο Vito Bratta, των White Lion, ενω για τον Edge, το γούστο μου δεν τον βρίσκει τόσο καταπληκτικό όσο εκθεάζεται, (βέβαια δεν μου πολυ αρέσουν οι U2) Καταπληκτικός ήχος σε Blues είναι ο Roy Bucanan του οποίου το Five Strings Blues αποτελεί για μένα ενα απο τα κορυφαία κομμάτια κιθάρας, και δεν τον βάζω δίπλα σε κανέναν Gilmoyr τον οποίο δεν θεωρώ "Ήρωα της Κιθάρας" ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Φιλε not_guilty σε παω...ειναι οντως θεος ο ατιιμος...γαι δες την photo μου!!!Μολις παρελαβα απο ενα φιλο στο εξωτερικο ενα tribute dvd ston becker που παιζουν friedman,wylde,vinnie moore,van halen κ.τ.λ..ολα τα λεφτα!!!!!!!!!αααααα...ετοιμαζεται και ταινια προς τιμην του.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Τα έχω και εγώ όλα, του Jasοn.... Και με david lee roth, και με Cacophony, και μάλιστα Cacophony έχω σε Βινύλιο...Το DVD δεν το έχω.. αλλά θα το βρώ. :-) ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 File not_guilty δεν πωλειται πουθενα...μονο απο συλλεκτη σε συλλεκτη πανε αυτα...κανα 3 χρονια παιδευομαι και τα βρισκω....αν το θες email me... [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Είδες που τελικά η λέξη "τεχνική" εξαργυρώνεται κυρίως σε "ταχύτητα"; Τώρα ποιος έχει καταφέρει να περάσει αυτή την ιδέα' date=' για εμένα παραμένει άγνωστο. ¶ντε με το καλό να βάζουμε και... κοντέρ πάνω στους δίσκους, ώστε να επιλέγουμε τον πιο γρήγορο σολίστα...[/quote'] Κοίτα εφόσον μιλάμε για "Ήρωες" θα πρέπει να μιλάμε για τους ανθρώπους που τα κάνουν όλα... Με λίγα λόγια, ο Becker παίζει το δυσκολότερο Solo του Gilmour, με μεγάλη επιτυχία....O Gilmour παίζει το Αντίστοιχο του Becker... Όχι... για αυτό και η ταχύτητα = ικανότητα = ώρες παιξίματος = Μουσική έκφραση. Μου αρέσουν πολλοί μη γρήγοροι κιθαρίστες, αλλά όταν θα πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον "ως κιθαρίστας" ναι θα βάλω και τον Παράγοντα Ταχύτητα. ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Εσυ πρεπει να ακουσεις τον πολυ καλο μου φιλο Theodore Zira.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sepultribe Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 εγώ δυστυχώς έχω πολυ διαφορετικα γουστα απο τους πιο πολλους απο σας. μαλλον δεν θα αρεσουν και σε πολλους αυτα που θα πω αλλα δε με πολυ νοιαζει... James Hetfield - Τα riff που εχει γραψει αυτος ο ανθρωπος ειναι υπερανω του θεου και της παναγιας, τα πρωτα 4 album απο metallica ειναι για μενα ιερα album. Οσο περναγε ο καιρος τοσο η μπαντα χειροτερεβε, σταματησα και γω να σχολουμαι... Δεν μπορω να ξεχασω τα Call of Ktulhu,Orion,To Live Is To Die,Sanitarium ktl Τραγουδια τα οποια εχουν μελωδιες που σε κανουν να ανατριχιαζεις. Απιστεφτος Kirk Hammet - Και αυτος εβαλε το χερακι του για τα παραπανω, ειναι και αυτος θεος. Τα σολα που παιζει εχουν μοναδικο στυλ. Ο ανθρωπος φαινεται οτι ειχε πολυ ταλεντο. Δεν ανεβοκατεβενε απλα κλιμακες, και εκανε bend και hammer-on γρηγορα, το progression των νοτων εχει μια ιδιοφυεια απο πισω. Νταξει υστερα απο καποιο καιρο κατηντησε λιγο βαρετος. Αλλα στα 4 αλμπουμ γαμουσε Andreas Kisser - Κιθαριστας απο sepultura. Εχει γραψει ΤΡΕΛΑ τραγουδια. Τα σολα και τα ριφς εχουν μια εξωφρενικα σκοτεινη και αρρωστημενη χροια, ειδικα στο πρωτα αλμπουμ. Σιγουρα ηταν inovator στο ειδος του. Πολυ ωραιος μεχρι καπου στο Roots. Επαιζε και φοβερη κλασσικη. φοβερη Kerry King & Jeff Hanneman - Αλλοι θεοι. Το SHow no mercy για μενα ειναι ισως απο τα πιο θεικα thrash albums των εποχων. Αυτες ητανε εποχες. Ο ηχος τους γαμουσε τοτε, πολυ βρομικη παραμορφωση σχεδον vintage, χωρις noise reduction και σε συνδυασμο με τις μελωδιες τους το αποτελεσμα ειναι αρρωστια. Τα σολα που χουν γραψει ειναι κιαυτα εκπληκτικα. Το ξερω οτι σαν κιθαριστες δεν λενε και πολλα, απο θεμα τεχνικης, πχ αρπετζιο δεν παιζουν, δεν μπορουν σιγουρα, αλλα ειχαν αλλες χαρες. Απο καποιο σημειο και μετα πηραν τη κατω βολτα και αυτοι... Chuck Schuldiner - Ο σκοτεινος κιθαριστας και τραγοθδιστης απο Death, τι εχει γραψει... Ειναι απλα εξωγηινος. Ηταν απλα πανεξυπνος, και αυτα που χει γραψει δεν ξαναγραφονται ουτε σε χιλια χρονια. Σολα με τοσο συνεσθημα που σου σηκονεται η τριχα καγκελο. Ριφφ με μια φαλτσα αισθηση, που ομως σου τιναζουν τον εγκεφαλο στο υπερπεραν. Kurt Cobain - Ο θεος μου... Η μουσικη που επεζε τεχνικα αρκετα απλη... Ομως ηταν απλα ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Τα τραγουδια που χει γραψει με κανουν να νιωθω συναισθηματα που δεν τα αισθανομαι με κανενα αλλο συγκροτημα. Σαν προσωπικοτητα επισης πολυ ενδιαφερουσα. Ειναι και αλλοι κιθαριστες που μου αρεσουν, οπως πχ απο τους offspring, red hot chilly peppers (ο παλιος), madrugada, Mayhem (Euronymous FREEEEZINGGG MOOOOOOOOONNNNN URGGGHHAAA), maiden, black sabbath (iommi θεος, kai o randy, o zak einai gay). ayta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2005 Επειδη παραμεταλλιάσαμε :lol: επαναλαμβανω ενα παλαιοτερο ποστ μου,ακουστε τους δεν θα χασετε... "Δεν βαρεθήκατε να αναφέρεσθε στους ίδιους & τους ίδιους δεινοσαυροροκάδες για ακούστε και κάτι πιό φρέσκο & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ (κατα τη γνώμη μου & οι 5 τρώνε για πρωϊνο όλα τα "¨ροκ" ειδωλα ) http://www.jimcampilongo.com http://www.johnnyhiland.com/ http://www.johnnya.com/ www.marcribot.com www.nelscline.com " www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση