spy Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Πάρτε λίγο θείο Roy εδώ: και λίγο Larry & Luke εδώ: http://youtube.com/watch?v=ox0VOxYAae8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Roy Ο θεος των θεων! οπως ο κ Larry ριχνει σολαρα! αλλα με αυτον τον λουκυ λουκ(λουκαθερ) καθε μερα που περνα τον βρισκω ολο κ πιο κουραστικο βαρετο κ πολλα αλλα που δεν θελω να πω A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Roy Ο θεος των θεων! οπως ο κ Larry ριχνει σολαρα! αλλα με αυτον τον λουκυ λουκ(λουκαθερ) καθε μερα που περνα τον βρισκω ολο κ πιο κουραστικο βαρετο κ πολλα αλλα που δεν θελω να πω Κατά την γνώμη μου συνδυάζει ώριμα δάχτυλα με μουσικά ανώριμο μυαλό προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 τον λουκυ λουκ(λουκαθερ) καθε μερα που περνα τον βρισκω ολο κ πιο κουραστικο βαρετο Me too... ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Κατά την γνώμη μου συνδυάζει ώριμα δάχτυλα με μουσικά ανώριμο μυαλό ουαου! φοβερη ατακα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 ξερει κανεις αν εχει ο thomann αυτα τα δαχτυλα?? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2008 τον λουκυ λουκ(λουκαθερ) καθε μερα που περνα τον βρισκω ολο κ πιο κουραστικο βαρετο Me too... ::) Κατά την γνώμη μου συνδυάζει ώριμα δάχτυλα με μουσικά ανώριμο μυαλό Και εγώ τον βαριέμαι γενικά τον Lukather (εξάλλου το ότι ήταν στους Toto λέει πολλά), αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι σπέρνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2008 ρε συ joe,θα μας τρελανεις τελειως??τι δαχτυλα και τι ηχαρα ειναι αυτη??? http://www.youtube.com/watch?v=BcEnoEKtdNI&feature=related προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2008 ΑΨΟΓΟΣ Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsantso Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2008 εγω παλι whitenoiz επειδη ναι τον ξερω (δεν ειναι και αγνωστος αλλωστε πιστευω πως ολοι τον ξερουν απο εδω) ψαχνω ενα κομματι νομιζω πως λεγεται 708 days.. αν το εχεις στειλε ενα ΠΜ και θα το κανονισουμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση