animae Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 janick, η Ltd ec1000 ειναι? Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 αλλο ενα πιτσιρικι που μασ βαζει τα γυαλια :wink: δειτε μεχρι το τελος που του δινουν και τρελο δωρακι :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Mόνο και μόνο για της φατσούλα του πιτσιρικά όταν του δίνουν το δώρο, αξίζει! :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 janick' date=' η Ltd ec1000 ειναι?[/quote'] Ναι ναι :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 janick' date=' η Ltd ec1000 ειναι?[/quote'] Ναι ναι :wink: Θα στην πάρω του χρόνου στη γιορτή σου... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2007 janick' date=' η Ltd ec1000 ειναι?[/quote'] Ναι ναι :wink: Πολύ "διεγερτική" η συγκεκριμένη κιθάρα! κοινώς καύλα :wink: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 αλλο ενα πιτσιρικι που μασ βαζει τα γυαλια :wink: δειτε μεχρι το τελος που του δινουν και τρελο δωρακι :wink: ρε το π....τη τι κιθαρα του δωσανε....και να επαιζε και τιποτα... ελα πλακα κανω....αν συνεχισει ετσι θα γινει τρανος..... αλλα στη κιθαρα επιμενω.... :evil: :evil: :evil: αντε υγειες!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 janick' date=' η Ltd ec1000 ειναι?[/quote'] Ναι ναι :wink: Θα στην πάρω του χρόνου στη γιορτή σου... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα!!Εγώ τι να σου πάρω στη γιορτή σου;;; :lol: :lol: :lol: Παιδιά μια αναζήτηση που έκανα πρόσφατα με εκανε να πέσω πάνω στον Shawn Lane ο οποίος ενώ είναι τεχνικαράς τρελός ωστόσο τα κομμάτια των δίσκων του(όσα μπόρεσα και άκουσα) είναι πολυ ισορροπημένα :D http://www.youtube.com/watch?v=57q5zdvMw58 Δε χρειάστηκε πολύ για να μου φύγει ο κάτω γνάθος :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Εγώ τι να σου πάρω στη γιορτή σου;;; :lol: :lol: :lol: Ε, ένα Rickenbacker 4003 αν έχεις την καλοσύνη.... :D :D :D :D :D Φαντάζομαι θα έχεις εύκαιρα χρήματα της τάξεως των 2000 ευρώ και βάλε....Ε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 στον Shawn Lane ο οποίος ενώ είναι τεχνικαράς τρελός 'ΗΤΑΝ' τεχνικαρας τρελος θες να πεις. :wink: μας εχει αφησει απτο 2003 αν θυμαμαι καλα :cry: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση