Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Ποιες είναι οι 2 πλευρές? Μπορείς να κατονομάσεις άτομα ανά πλευρά? Επιτέλους! Θα γίνει εκείνο το 5Χ5. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 οκ φιλε σε καταλαβαινω..απλα να ξερεις οτι οσο παιζονται οι..κασσετες (οπως ειπε τις προαλλες πολυ σωστα ο fenderiarhs) ξερεις τακη ποσες κασσετες εχω εντοπισει εγω εδω μεσα??? ιδιαιτερα στο θεμα με την tonelab' date=' αρχισα να γελαω γιατι ειδα τοσο μενος και τετοια εμπαθεια που δεν ειχα ξαναδει. [b']εκει να δεις κασσετες....[/b] προσπαθησαμε ολοι οι κατοχοι της να κανουμε μια επικοδομητικη κουβεντα για να βγουν 5 συμπερασματα κ μια ομαδα συγκεκριμενων ατομων μας ζαλισε πραγματικα τα παπαρια με την αντιθετη ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ αποψη της. τωρα ο whitenoise κανει επιτηδες οτι κανει ο superfunk σε καποιους και ειδες;αμεσως τσιμπησατε και κανατε οτι κανω..και εγω...απλα εγινε απο την αλλη πλευρα τωρα... επιμενω οτι πλεον πολλοι εδω μεσα εχετε προσωπικο προβλημα με τον superfunk. αυτη ειναι η αιτια πολλων προβληματων και τιποτε αλλο. η παρανοια συνεχιζεται οταν αιωρειται συνεχως αυτη η αναφορα σε "ομαδες". τι σημαινει απλα αυτο?? εχεις μια συσκευη που προτεινε ο superfunk???πηρες tonelab???πηρες rockinger???συμφωνεις σε γενικες γραμμες μαζι του?? ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ superfunk.. επειδη μας τη σπαει αυτος' date=' μας τη σπας και συ.[/i'] καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Πέστα Χρυσόστομε... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά πηγαίντε καμιά βόλτα στις παραλίες, εγώ πήγα το ΣΚ για μπάνιο (ήμουν εξοδούχος-χα-χα) και άνοιξε το μάτι μου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 επιμενω οτι πλεον πολλοι εδω μεσα εχετε προσωπικο προβλημα με τον superfunk. αυτη ειναι η αιτια πολλων προβληματων και τιποτε αλλο. η παρανοια συνεχιζεται οταν αιωρειται συνεχως αυτη η αναφορα σε "ομαδες". τι σημαινει απλα αυτο?? εχεις μια συσκευη που προτεινε ο superfunk???πηρες tonelab???πηρες rockinger???συμφωνεις σε γενικες γραμμες μαζι του?? ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ superfunk.. επειδη μας τη σπαει αυτος' date=' μας τη σπας και συ.[/i'] καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια.. Καλημέρα Μιχάλη! Χτες πήγα νανάκια και πήρε τροπή το θέμα. Κοίτα πριν υπάρξει καμία παρεξήγηση από κάποια μέλη. Καμία σχέση όλα αυτά. Κανείς δεν έχει εμπάθεια για το παραμικρό και υποστηρίζω ότι όλα λέγονται (ΌΛΑ & από ΌΛΟΥΣ) στα πλαίσια επικοδομιτικής κουβεντούλας. Ο Νίκος δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, και ούτε πιστέυω ότι περιστιχίζεται από αυλή και κλίκες και ομάδες ο Χριστιανός! Ίσα ίσα που είναι καλός γνώστης της παραγωγής, και βοηθά από την σκοπιά του χωρίς κανένα όφελος προσωπικό πολλά μέλη! Και πιστεψέ με η φωνή του είναι χρήσιμη σε πολλά πράγματα! Ε! Τώρα απλά δεν μπορούμε να συμφωνούμε παντού και με όλους! Π.χ σε κάποια πράγματα που αφορούν την κιθάρα και τον ήχο του καθενός, ο καθένας πιστεύω ότι κρίνεται από αυτά που παίζει και πόση απήχηση έχει στο κοινό που αναφέρεται. Εγώ π.χ με τον Νίκο διαπιστώνω πολλές φορές ότι διαφωνούμε ΚΑΘΕΤΑ σε αυτό που λέμε ήχο κιθαρίστα, ποιότητα οργάνου και ποιότητα εφέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα μεταξύ μας αφού έχουμε διαφορετικό γούστο στα ακούσματα, αυτός είναι στα πιό spacey, light, "καθαρά", εγώ στα πιό βρώμικα, ροκάκια, που αναδικνύουν πράγματα που μου αρέσουν να βλέπω σε κιθαρίστες, αλλά και να παίζω και δεν εννοώ shreders αν και αυτοί έχουν το γούστο τους :wink: . Επίσης tonelab.... δεν νομίζω ότι υπήρξε εμπάθεια, κάνε τον κόπο να διαβάσεις 1-2 φορές όλο το θέμα από την αρχή όπως και γω.. θα δεις ότι όλοι είχαν τα δικά τους επιχειρήματα. οι δύο wana be δήθεν πλευρές ανέπτυξαν τα επιχειρηματά τους, χωρίς κασσέτες. Ένας ανγνώστης που δεν συμμετείχε γράφοντας, νομίζω ότι μέσα από αυτή την κουβέντα έβγαλε πιό ασφαλή συμπεράσματα, για το αν του κάνει μιά πεταλιέρα σαν την tonelab ή όχι. Δεν είναι όλα τα στυλ κιθαριστών ίδια. Ευτυχώς υπάρχει και πολυφωνία, και διαφορετική αισθητική ήχου μεταξύ μας. Ο καθένας ας επιλέξει για τις δυνατότητές του και το στύλ του ότι θέλει. Εντάξει κάποι αναγάγαν το θέμα πιό μακριά και γω επίσης κάποια στιγμή όπως και άλλοι, μακρύτερα από κει που μπορούσε να πάει, αλλά πάντα απαντώντας σε απόψεις με απόψεις. Συμπερασματικά λοιπόν από ότι είδες ανάλυση απόψεων υπάρχει. Κάποιοι λένε ότι είναι υπερκαλυμμένοι και κάποιοι άλλοι ότι δεν καλύπτονται από μιά πεταλιέρα!! Οκ, so what? Έτσι δεν είναι? Γι αυτό το εμπόριο φροντίζει να παρέχει στον καταναλωτή ό, τι θέλει! οπότε μάλλον αλλού είναι :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Ποιες είναι οι 2 πλευρές? Μπορείς να κατονομάσεις άτομα ανά πλευρά? το μυαλο σου αμεσως στο πονηρο και στο να δημιουργηθουν προβληματα... :) λεγωντας ..αλλη μερια εννοω την αντιθετη γνωμη απο την δικια σου η οποια γνωμη ομως ειναι ειρωνικη και προκαλει...και εσυ αντιδρας και δεν κανεις αυτο που μου λες εμενα να κανω...δηλαδη να τον αγνοησω... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Πολυς λογος για το τιποτα. Ειμαστε απλα σε ενα φορουμ, που ΑΠΛΑ ανταλλασουμε αποψεις. Το να εκνευριζεται καποιος ΤΟΣΟ εντονα επειδη καποιος αλλος δεν συμφωνει μαζι του, ειναι υπερβολικο. Οπως και να χει το πραγμα, εχει παρατραβηξει ΧΩΡΙΣ λογο. Διαλογο κανουμε με επιχειρηματα. Επισης υπαρχει ΚΑΙ η διαφορα γουστου. Κανεις δεν ειπε οταν γραφομασταν στο φορουμ, οτι πρεπει να εχουμε ολοι την ιδια γνωμη. Στο κατω κατω και αυτη ειναι η δουλεια του: να ακουμε ολες τις γνωμες και να καταληγουμε εκει που θελουμε. Ο ενας μπορει να βολευεται με tl και αλλος με αναλογικα πεταλακια. Καλα κανουν και οι 2. Απο κει και περα οτιδηποτε αφορηστικο(το σκοτωσα ε?) ειναι κατακριτεο και ετσι κι αλλιως ΟΛΟΙ κρινομαστε απο τα λεγομενα μας. Θα παρακαλουσα να κατεβουν οι τονοι. Και οι 2 μεριες ειναι χρησιμοτατες για το Noiz και αν αυτη η "μαχη" ειναι η αιτια για να χαθει μια απο τις 2 γνωμες θα ειναι απλα υποβαθμιση του φορουμ. Ας μιλαμε ολοι μαζι ηρεμα. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Ειναι ιδεα μου η μου φαινεται οτι ολοι μιλατε εξ ονοματος καποιου αλλου???Και επειδη μαλλον κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, εχω την εντυπωση οτι μιλατε για τον SF............μηπως θα ηταν καλυτερα να αντιπροσωπευσει ο ιδιος τον εαυτο του? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Ειναι ιδεα μου η μου φαινεται οτι ολοι μιλατε εξ ονοματος καποιου αλλου???Και επειδη μαλλον κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας' date=' εχω την εντυπωση οτι μιλατε για τον SF[/quote'] μα δεν κρυβομαστε.. :) τακης εγραψε: τωρα ο whitenoise κανει επιτηδες οτι κανει ο superfunk σε καποιους και ειδες;αμεσως τσιμπησατε και κανατε οτι κανω..και εγω... απλα εγινε απο την αλλη πλευρα τωρα... μιχαλης εγραψε: ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ superfunk.. επειδη μας τη σπαει αυτος, μας τη σπας και συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Bασικα δεν με απασχολει για ποιον ειναι αλλά ο λογος που γινεται. Και ναι ολοι λενε για τον sf απ οτι εχω καταλαβει, αλλα και? Ο καθενας κρινεται απο αυτα που λεει, οποτε και να μας χαλανε αυτα που λεει ο οποιοσδηποτε, αν εχουμε δικιο, τελικα θα το βρουμε. Δεν χρειαζεται ομως να βγει και να σου πει ο αλλος, "ναι, εχεις δικιο". Δεν υπαρχει λογος για αυτοεπιβεβαιωση. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση