takis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 ο sotoman που ειναι; :D :D :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 να 'μαι κι εγωωωωω :lol: :lol: ο αρχηγός σας που είναι? δεν ειναι σωστό να λείπει τέτοιες ιστορικές στιγμές :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 εγω κανω χαβαλε για να πεσουν οι εντασεις κι εσυ κακια :( Κριμα,νομιζα θα το πιανες. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 εγω κανω χαβαλε για να πεσουν οι εντασεις κι εσυ κακια :( Κριμα' date='νομιζα θα το πιανες.[/quote'] οντως δεν το επιασα,συγνωμη φιλε :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 να 'μαι κι εγωωωωω :lol: :lol: Πως? 8O 8O 8O 8O Δεν έσκασες? 8O 8O 8O Εγώ πάντως σκάω και πάω για ύπνο. byezzzzzz :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 λαθος ποστ. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Εγώ πάντως σκάω και πάω για ύπνο. byezzzzzz :lol: μονοπηνιακη καληνυχτα ειναι αυτη??? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Εγώ πάντως σκάω και πάω για ύπνο. byezzzzzz :lol: μονοπηνιακη καληνυχτα ειναι αυτη??? :lol: Μιχάλη, please μη με ενοχλείς 8) . Προσπαθώ να κοιμηθώ. :lol: :lol: :lol: 50HzΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ¶ντε, πηγαίνετε κι εσείς να κοιμηθείτε, γιατί το πρωί ο αρχηγός μας έχει καλέσει σε αναφορά φρουράς στις 6:30 sharp. Ξέρεις, με τις tele επ' ώμου και τις tonelab παρά πόδα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 δηλαδη αμα σκασω μυτη στην αναφορα με les paul θεωρουμε μη προβλεπομενος και θα φαω 5 Φ??? :D :D :D απλα θελουμε να λεμε την γνωμη μας χωρις να συνοδευεται απο smiles ειρωνιας και γκε-γκε.. :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 ¶ντε' date=' πηγαίνετε κι εσείς να κοιμηθείτε, γιατί το πρωί ο αρχηγός μας έχει καλέσει σε αναφορά φρουράς στις 6:30 sharp. Ξέρεις, με τις tele επ' ώμου και τις tonelab παρά πόδα. 8)[/quote'] Εγώ θα βγω αναφερόμενος... :roll: Με τσάκωσε ο αρχηγός να παίζω στα κρυφά με τα αναλογικά μου πετάλια, και "στο καπάκι" έκανε επιθεώρηση tonelab και είχα αγρασάριστα τα pots των 2 expression pedals μου... :( :? :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση