Προς το περιεχόμενο

Guitar hero

whiteNoise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν κ κακως χαλαμε το θεμα' date=' αυτο που με ενοχλει περισσοτερο σε εσενα, ειναι οτι παντα με κατατασεις σε μια "ομαδα".ποια ειναι αυτη η ομαδα ρε γαμωτο??ποιοι ειμαστε εμεις επιτελους και εσυ εισαι μονος σου απο την αλλη μερια???

επισης θελω να πιστευω οτι η gt-5 και το wah ειναι επισης χιουμορ:wink:[/quote']

αν σε ενοχλει o τιτλος ‘ομαδα’ αστο πουμε αλληλο-υποστιριζομενη παρεα(τις περισσότερες φορές χωρίς σωστά και αξιοκρατικά κριτήρια κατά την γνώμη μου).

Και όντως έκανα χιούμορ όπως πχ άλλο μέλος έκανε χιούμορ που είπε ‘οι διπλοί μαγνητες είναι λάσπη’ η ‘ δεν καταλαβαίνω αυτούς που παίζουν με les paul’ h ‘ τα drive των λαμπατων είναι καρα-κιτς' η "το νου σου γιατί μου θυμίζεις κάποιον άλλον"κλπ κλπ.

όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου σχετικά με την ποσότητα των αναλογικών εφφε που έχω(που δεν έχω μάλλον πλεον), ξανάλεω πως η κιθαρίστες που πάντα θαύμαζα δεν χρησιμοποιούσαν (ούτε στο metal που άκουγα μικρότερος ούτε στο rock που ακούω σήμερα )χωρίς να σημαίνει πως δεν είχα κάποια η δεν έχω δοκιμάσει και πολλά άλλα )

γκε-γκε???(όπως λέει χιουμοριστικά και άλλο μέλος του νοιζ)

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

γκε-γκε???(όπως λέει χιουμοριστικά και άλλο μέλος του νοιζ)

ξεχασες να βαλεις τα ..και καλα...smiles... :wink:

:wink: 8)

παιδια καλα θα κανετε η να λυσετε τα προβληματα σας με το περιβοητο......... "αλλο μελος".

αμα καθε φορα που γραφω κατι τρελαινεστε γιατι θυμαστε κατι που ειπε το.......... αλλο μελος, η κουβεντα δεν εχει νοημα. αν στο προσωπο μου βλεπετε μια τυχαια μεταβλητη που ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ταυτιζετε με αλλους οι οποιοι σας ενοχλουν, να το ξερω απο εδω και περα να αποφευγω την κουβεντα.

αμαν πια.

Με ένα καλο delay και ένα phaser είμαι κομπλέ.

Whitenoise' date=' ποιό delay θεωρείς καλό?[/quote']

καλός των.. :roll:

maxon ad999 από αναλογικά και tc από ψηφιακά.. σε κάλυψα???

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου