whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις? θα σου απαντησω με ερωτηση... τι εχεις παθει τελευταια??νευρακια νευρακια?? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις? θα σου απαντησω με ερωτηση... Γιατί δεν απαντάς σε μια απλή ερώτηση? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις? θα σου απαντησω με ερωτηση... τι εχεις παθει τελευταια??νευρακια νευρακια?? αν παρατηρησεις τα τελευταια posts σου εχεις φαει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ με την tonelab και την ψηφιακιλα της(δες και μονος σου τα post σου την τελευταια εβδομαδα). λογικο ειναι λοιπον να εξαπτεις την φαντασια μας με το τι εξωτικο μπορει να εχεις :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις? θα σου απαντησω με ερωτηση... Γιατί δεν απαντάς σε μια απλή ερώτηση? αν και ειμαι ο μονος που δεν εχω γραψει στο gear list (γιατι το θεωρω εντελως φετιχιστικο και φιγουρατζιδικο) 1 ibanez rg470 με seymour dunkan 2 greco les paul 1 greco strat 1 ηλεκτρακουστικη tanglewood 1 marshall valvestate 1 engl screamer 1 κλασσικη 1 harley benton bass απο εφφε αυτη την στιγμη μονο ενα dunlop wah και για καθαρα νοσταλγικους λογους ενα gt-5 (ολα τα παλιοτερα live εκανα με αυτην) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 ΟΚ thanks...;) 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Whitenoise τι εξοπλισμό έχεις? θα σου απαντησω με ερωτηση... τι εχεις παθει τελευταια??νευρακια νευρακια?? αν παρατηρησεις τα τελευταια posts σου εχεις φαει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ με την tonelab και την ψηφιακιλα της(δες και μονος σου τα post σου την τελευταια εβδομαδα). λογικο ειναι λοιπον να εξαπτεις την φαντασια μας με το τι εξωτικο μπορει να εχεις :wink: όταν άλλοι και άλλοι κάνουν χιούμορ(που στην ουσία μας βρίζουν στην ψυχρά βάζοντας όμως 5-6 smiles)είναι καλά ε? χιούμορ κάνω αγόρι μου, όπως δέχομαι το δικό σας έτσι να δεχτείτε και εσείς το δικό μου προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Παντως ρε συ whitenoise, αν και παντα ειναι καλο να ακουγονται πολλες γνωμες και ακομα καλυτερο απο ανθρωπους που ξερουνε, οπως και συ, αλλα απο την αλλη, εχεις παραγινει επιθετικος και προκλητικος. Ηρεμησε λιγο. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 όταν άλλοι και άλλοι κάνουν χιούμορ(που στην ουσία μας βρίζουν στην ψυχρά βάζοντας όμως 5-6 smiles)είναι καλά ε? χιούμορ κάνω αγόρι μου' date=' όπως δέχομαι [b']το δικό σας[/b] έτσι να δεχτείτε και εσείς το δικό μου αν κ κακως χαλαμε το θεμα, αυτο που με ενοχλει περισσοτερο σε εσενα, ειναι οτι παντα με κατατασεις σε μια "ομαδα".ποια ειναι αυτη η ομαδα ρε γαμωτο??ποιοι ειμαστε εμεις επιτελους και εσυ εισαι μονος σου απο την αλλη μερια??? επισης θελω να πιστευω οτι η gt-5 και το wah ειναι επισης χιουμορ:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 ΟΚ thanks...;) 8) το οτι δεν είμαι fan των εφφε γενικότερα, δεν σημαίνει πως δεν είχα παλιότερα η δεν έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Με ένα καλο delay και ένα phaser είμαι κομπλέ. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 ΟΚ thanks...;) 8) το οτι δεν είμαι fan των εφφε γενικότερα' date=' δεν σημαίνει πως δεν είχα παλιότερα η δεν έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Με ένα καλο delay και ένα phaser είμαι κομπλέ.[/quote'] Έγινες κατανοητός. Thanks και πάλι ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση