elavd Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 ΠΡΙΝ: ΜΕΤΑ: Τα σχόλιά σας... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 νομίζω πως φταίνε τα δόντια και το κούρεμα. ειδικα το βλέμα στην 3η φώτο ειναι dope :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Απο τον Miles και τον Hendrix,μέχρι τον Morrison και τον Charlie Parker,από την Janis Joplin μέχρι τον Lee scratch Perry..Πολύ ναρκωτικό ,ρε παιδί μου... Μήπως να γίνουμε όλοι ναρκομανείς για να μείνουμε στην ιστορία?.. 8O :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 ΜΕΤΑ: Τα σχόλιά σας... Αυτο τώρα είναι το μετά? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Πως κανετε ετσι..Με λιγο photoshop, θα ειναι σαν την Παμελα Αντερσον ο ανθρωπος...ιδιαιτερα στη φωτογραφια του περιοδικου! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 ειναι και καποιας ηλικιας ο eddie.. παιχτρονι ομως ε? ασε που αμα δουμε τη συλλογη του απο κιθαρες σε κανα guitar player θα παθουμε θλιψη.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Απο τον Miles και τον Hendrix' date='μέχρι τον Morrison και τον Charlie Parker,από την Janis Joplin μέχρι τον Lee scratch Perry..Πολύ ναρκωτικό ,ρε παιδί μου...Μήπως να γίνουμε όλοι ναρκομανείς για να μείνουμε στην ιστορία?.. 8O :lol:[/quote'] :lol: Αν κατέβεις μια βόλτα από τη Ναυαρίνου θα δεις τους μεγαλύτερους κιθαρίστες του κόσμου 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Απο τον Miles και τον Hendrix' date='μέχρι τον Morrison και τον Charlie Parker,από την Janis Joplin μέχρι τον Lee scratch Perry..Πολύ ναρκωτικό ,ρε παιδί μου...Μήπως να γίνουμε όλοι ναρκομανείς για να μείνουμε στην ιστορία?.. 8O :lol:[/quote'] Πρέπει να παίξουμε κ λίγη μουσική. Φτάνει με τις γκόμενες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Πρέπει να παίξουμε κ λίγη μουσική. Φτάνει με τις γκόμενες... Πάντως ο Frusciante για να ξεκολλήσει από αυτή τη κατάντια έκοψε τη ντρόγκα και το sex (κατά τα λεγόμενα του πάντα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 ειναι και καποιας ηλικιας ο eddie.. παιχτρονι ομως ε? ασε που αμα δουμε τη συλλογη του απο κιθαρες σε κανα guitar player θα παθουμε θλιψη.. ξεχνας οτι αυτη ειναι η δουλεια του και οτι δεν εχει δωσει φραγκο για να τις αποκτησει(μαλλον εχει παρει κιολας) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση