exarhos Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Πραγματικά η stratocaster σου είναι χάρμα οφθαλμών! ήθελα να σε ρωτήσω για την κεφαλή marshall επειδή σκεφτομαι να αγοράσω κι εγώ. Θέλω να μάθω πόσο κοστίζει' date=' με τι ηχείο την έχεις συνδέσει, και αν αποδίδει καλά.[/quote'] μολις αγορασα μια egnater καμπινa οταν ειχα την κεφαλη το 97 επαιζε απιστευτα με αυτη.. ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο all around κεφαλι ever. οτι και να βαλεις πανω παιζει τελεια. κοστιζει πολυ αυτην ειναι του 1983 και ειναι τα παντα original αλλα μπορεις να βρεις και σε καλη τιμη. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 εχω και το original pickquard το οποιο περναει απο τη 'δοκιμασια του τσαγιου' να κιτρινησει λιγο παραπανω! :lol: Δοκίμασε και με καφέ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 σωστο και αυτο αλλα το τσαι το κανει λιγο πιο φυσικο :D βεβαια υπαρχει και η παλια μεθοδος.. πας το καπακι σε ενα bar και το αφηνεις 3-5 χρονια η καπνιζεις μονο πανω στο pickguard :lol: :lol: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2007 Ρε παίδες ποιος θα μου πει καμιά καλή μέθοδο για "κιτρίνισμα" (ή όπως το λένε αυτό τέλος πάντων) στο μπράτσο. Συγκεκριμένα θέλω να "κιτρινίσω" το μπράτσο της squier51 μου (elavd νομίζω ότι κι εσύ ήθελες να το κάνεις αυτό ε?). Τι είναι αυτά με τα τσάγια και τους καφέδες; Κάποιο λινκ; Κάτι τες πα; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Tζαμπα... ταλαιπωριεστε :lol: με τσαγια και καφεδες.. :lol: στην Ελλαδα ζειτε...καλοκαιρι εχουμε....αφηστε το pickguard στον ηλιο 4-5 μερες και εκει να δειτε κιτρινιλες (πλακα πλακα ετσι κιτρινιζω τα pickguard μου εδω και αιωνες.. :lol: :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Πάντως εγώ "παλαίωσα" ένα καπάκι από μαγνήτη strat μέσα σε μια νύχτα μόνο, βουτώντας στο σε μια κούπα με 2-3 κουταλιές καφέ και ζεστό νερό: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 To καφέ μετά τον ήπιες?? :P :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Δε μου λες Exarhos..... Βουίζει? :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Δεν μπορώ να κρατηθώ, θα ρωτήσω... Τι καφές ήταν? Νες, εσπρέσσο, γαλλικός, τι? Σοβαρά το ρωτάω. Πιστεύω ο καθένας θα έχει και διαφορετκή επίδραση... Ξέρω, έχω καεί. Πρέπει να κόψω την πολλή ζέστη. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 ρε μάγκες που τα ξερετε όλα αυτά τα πράγματα..μπραβοοο!!ειλικρινά χάνω τη μπάλα μερικές φορές...καλό είναι αυτό μη φοβαστε... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση