Προς το περιεχόμενο

Μαγνήτες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δηλαδή όσοι γουστάρουν τις Fender ξέρουν απο ήχο κ απο παίξιμο? Μη τρελαθούμε κιολας!

κανενας δεν ειπε αυτο,διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα την επομενη φορα και μην παραφραζεις... :roll:

αυτο που ολοι λεμε ειναι οτι ειναι γελοιο να λεει καποιος οτι μια σχεδιαση μαγνητων η οποια χρησιμοποιειται συνεχως εδω και 70 χρονια ειναι αποτυχημενη,προβληματικη και.....βουϊστικη χρησιμοποιωντας "επιχειρηματα" που πραγματικα μας εχουν κανει να πεθανουμε στα γελια.... :lol:

νομιζω μαλιστα οτι ειμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ευγενικοι μαζι του (σε σχεση με τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που λεει) και προσπαθουμε (η τουλαχιστον προσπαθησαμε μεχρι ενος σημειου που τα λεγομενα του μας.....πεθαναν) να τον βοηθησουμε

Κ άσε τους πιτσιρικάδες ήσυχους. Ίσως να μην έχουν βρει τον ήχο που ψάχνουν άλλα αυτό δε σημαίνει ότι είναι γίδια.

κανεις δεν ειπε οτι ειναι γιδια,αλλα δεν γνωρισα ακομα κανεναν 19χρονο που να τα ξερει ΟΛΑ.... :roll:

και γενικα καλο ειναι να "γηρασκουμε αει διδασκομενοι" ακουγοντας και κανεναν αλλον εκτος απο τον ξερολα εαυτο μας (ποσο μαλλον οταν ΟΛΟΙ σε αυτο το Thread μας λενε οτι κατι κανουμε λαθος......) εκτος βεβαια και αν ειμαστε οι πρωταγωνιστες του γνωστου ανεκδοτου με τον τυπο που οδηγαει αναποδα στην Εθνικη και ακουει στο ραδιοφωνο οτι ενας παλαβος οδηγαει αναποδα στην Εθνικη και αναφωνει: "τι ενας ρε καραγκιοζηδες,εγω βλεπω χιλιαδες να οδηγουν αναποδα!"

:lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοειται πως δεν ειναι ολοι οι νεοι σαν τα Λαμπρο.Ξερω παληκαρια στην ηλικια του και μικροτερους που τα εχουν παρει τα χαμπαρια τους(και δεν αναφερομαι σε μαγνητες και αλλα στον τροπο σκεψης).Ακριβως για αυτο οταν ενας νεανιας ειναι τοσο ΠΟΛΥ βλακεντιος σαν αυτον,δεν του αναγνωριζω σαν ελαφρυντικο την ηλικια του)

Με εχει σκασει αυτος ο τυπισκος.Ειναι πιτσιρικας,δεν κατεχει,φαινεται συνεχως απο τα λεγομενα του οτι δεν κατεχει και ομως εχει υφος υπεργνωστη.

Και ενταξει τον εχουμε παρει ολοι στο δουλεμα και σπαμε την πλακα μας(αυτα τα κειμενα της αποκαλυψεως με πεθαναν στα γελια χθες),αλλα μεχρι ενος σημειου.

Και το κακο ειναι οτι δεν λεει την βλακειες του για πλακα,αλλα για να αντιπαραθεσει το απαυγασμα απο τις "γνωσεις" με τις γνωσεις ανθρωπων που ξερουν παρα πολλα ή εστω τα βασικα(τα οποια ο λαμπρουκος δεν ξερει).Μαλιστα το κανει και με απαραδεκτο αναβλυζοντως ηλιθιοτητας υφος σιγουριας.

Ειναι ξεκαθαρα θεμα χαρακτηρα,αλλα μπροστα του θα το βρει(και παιζει να αλλαξει),ισως μεχρι τωρα ο κοσμος των αποκαμωμενων ψυχικα απο τον αυνανισμο νεαρων φιλων του εδειχναν κατανοηση ή ψαρωναν με το ανοητο ξερολισμο του.Το ignore που ειπε bloody sunday θα το φαει στην μαπα στην εκτος Internet ζωη του

Το τελευταιο μου πόστ... (καταλαβαίνετε το γιατι)

Θα τα πάρω όλα από την αρχή και θα ξηγηθώ.

Εκει το πήγαινα με τις ηχογραφήσεις! Να μου πείτε ότι αφαιρείται το βουιτό. Φυσικά και αφαιρείται. Αλλα αυτός είναι ο σκοπός? Δλδ θα παίρνουμε μια κιθάρα, θα της αλλάζουμε μαγνήτες, θα βγάζουμε το βουιτό, θα την κάνουμε καινούρια, για να την κάνουμε ανθρωπινή.

Αν το πάμε έτσι, υπάρχουν εφέ και acoustic simulators που μπορούν να κάνουν τους μονούς να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Τελος πάντων εγώ ένα έχω να πώ: Έχω παίξει 4 fender στη ζωή μου, από τα πολύ ακριβά μοντέλα (ανάμεσά τους και η 50th Aniversary) και οι 4 μου άφησαν μια μέτρια εντύπωση σαν κιθάρες συγκρινόμενες με ESP Horizon που έχω παιξει.

Και λέω: ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΕΣ.

Και όπως είχα πει και στον προηγούμενο καβγά, δεν είναι το θέμα "τι παιρνεις" αλλα το "τί πληρωνεις και τι παίρνεις μετα" κ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ OI FENDER - GIBSON αξίζουν τα λεφτά τους. Ειλικρινά θα το σκεφτόμουνα μόνο αν κόστιζαν τα μισά. Τα μισά είναι τα λεφτά που αξίζουν κ τα άλλα μισά ειναι το όνομα. Γι αυτό όσοι είναι τόσο τρελλαμένοι ας στραφούν σε Squier και Epiphone.

ΔΕΝ θεωρώ σωστό, να τις δείχνετε λές και είναι μονόδρομος.

Απο τη στιγμη που υπάρχουν τόσες άλλες εταιρίες που κατασκευάζουν κιθάρες και δεν έχουν φαλιρίσει, σημαίνει ότι οι κιθάρες που φτιάχνουν ΠΟΥΛΑΝΕ και κάπου απευθύνονται. Και εκεί είμαι κ εγώ.

Κ στην τελική μακάρι να είχαμε λεφτά, να πάρουμε:

Μια Fender για τα καθαρά μας

Μια Gibson για να γουστάρουν οι γκομενες στ live

Μια ESP για τα γκαζάκια μας

Μια ibanez για τον ελεύθερο μας χρονο

Αλλά επειδή δεν γίνεται να έχούμε 6000 ευρώ σε κιθάρες, πρέπει να πάρουμε μία και να τα κάνει όλα, ή έστω ότι θέλουμε να κάνει πιο συχνά.

Και μην ακούω λογικές του στυλ "Μα είναι δυνατόν τόσος κόσμος να κάνει λάθος?"

Αν το πάμε έτσι παιδάκια μου τοσος κόσμος στην ελλάδα δεν κάνει λάθος που έχει τον Παρασκευά και τους λοιπούς σκυλάδες στο top 10...

ΤΕΛΟΣ

ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ LAMBROSGG ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ

και ότι δεν έχω καμμία έχθρα. Εσείς έχετε. Εγω δεν είμαι φανατισμένος σε ένα πράγμα. Εσείς είστε. Εγώ απλώς προσπαθώ να πώ και την άλλη άποψη.

Και γιατι δεν τον φτιαχνεις μονος σου απο τα καλυτερα υλικα για να εχεις εξτρα-πριμα γκουντ ΒΟΥΪΣΜΑ? :lol:

tv.jpg

+

beaver1.jpg

=

Fender_Telecaster_258320_01.jpg

:lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Μαλιστα το κανει και με απαραδεκτο αναβλυζοντως ηλιθιοτητας υφος σιγουριας.

Ειναι ξεκαθαρα θεμα χαρακτηρα' date='αλλα μπροστα του θα το βρει(και παιζει να αλλαξει),ισως μεχρι τωρα ο κοσμος των αποκαμωμενων ψυχικα απο τον αυνανισμο νεαρων φιλων του εδειχναν κατανοηση ή ψαρωναν με το ανοητο ξερολισμο του.Το ignore που ειπε bloody sunday θα το φαει στην μαπα στην εκτος Internet ζωη του[/quote']

παρόλο που η παραπάνω παράθεση είναι απαύγασμα μεγάλης έμπνευσης (τόσο που λέω να το βάλω για signature) δε νομίζεις οτι είσαι λιγακι σκληρός??? :D

Ετσι να μαθαινει ο κοσμος και να πάρει κ καμμια κιθάρα της προκοπής.
κ θα έρθει ο καιρος, που ο κόσμος θα καταλάβει ότι δεν υπάρχουν μονο Fender και Gibson σε αυτόν τον κόσμο αλλά κ άλλες ΑΝΩΤΕΡΕΣ κιθάρες.

Μιλίσανε οι ΛΕΦΤΑΔΕΣ!!! Για να πάρεις Fender κιθάρα της προκοπής, πρέπει να σκάσεις τουλάχιστον ένα χιλιάρικο. Κ μιλάω για λαιμό, γιατι το βουητό ειναι αναπόφευκτο...

H λυση είναι απλή. Θα πας να πουλήσεις την Fender σου σε κανένα θύμα και θα πάς να πάρεις μια ibanez γύρω στα 600-800 ευρώ το πολύ και θα είσαι ΚΥΡΙΟΣ
Δεδομένου ότι σχεδόν σε όλες τις παραγωγές του 70 (όπου οι φέντερ ανθούσαν) υπάρχει ένα γενικό βουιτό και γενικώς μέτρια ποιότητα υποθέτω ότι κάπου εκεί ειναι. Μόνο στους δίσκους των Pink Floyd δεν υπάρχει βουητό και αυτό γιατί ο ήχος των Floyd ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του και μπορούσαν να το διορθώσουν.
Φυσικα και ο Τζιμάκος έπαιζε με Fender γιατι όταν έπαιζε ο Τζιμάκος ΔΕΝ υπήρχε τιποτα καλύτερο και εναλλακτική λύση!
Εγω παιδάκια, έχω την κιθαρούλα μου με EMG-81, και το πολυεφέ της Zoom G2 1.U το οποίο είναι NOIZLESS και όταν δεν παίζεις, ακόμη και με volume ανοιχτο, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ "ΤΣΙΚ"

Εσείς, συνεχίστε να βαβουρίζετε με τις Fenderίτσες σας και με τα analog πεταλάκια σας...

Αλλα σας καταλαβαίνω... Αμα έχεις fenderίτσα πρέπει να αντιμετωπίζεις με χιούμορ τη ζωή. Αλλιώς είσαι χαμένος με τόσο θόρυβο...

Ειδικά όταν βλέπω 3 μονούς στη σειρά, μου γυρίζουν τ άντερα.

Όπως είπα και πρίν στις περισότερες παραγωγές του 70, ακούγεται ένα γενικό βουητό στ οποίο συμπεριλαμβάνεται κ η εκάστοτε Fenderίτσα.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΤΙ???

Αν το πάμε έτσι, υπάρχουν εφέ και acoustic simulators που μπορούν να κάνουν τους μονούς να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Σοφα αποφθεγματα Μεγαλου Ανδρος....συντομα κοντα σας........εκδοσεις IBANOIZ..

• Moderator
Το τελευταιο μου πόστ... (καταλαβαίνετε το γιατι)

Κατ?αρχάς' date=' δεν χρειάζεται να είναι το τελευταίο σου post.

Και δεύτερον

.....

και ότι δεν έχω καμμία έχθρα. Εσείς έχετε. Εγω δεν είμαι φανατισμένος σε ένα πράγμα. Εσείς είστε. Εγώ απλώς προσπαθώ να πώ και την άλλη άποψη.

...

Που την είδες την έχθρα και το φανατισμό ρε φίλε?

Απλά, -όπως προαναφέρθηκε- αυτή "η άλλη άποψη" που επικαλείσαι, κυκλοφορεί εδώ και περίπου 70 χρόνια. Και όλοι όσοι γράφουν εδώ ξέρουν πολύ καλά ότι οι humbuckers δεν βγάζουν hum.

Και εσύ κατά βάθος ξέρεις ότι ακούγονται επίσης διαφορετικά.

Τώρα, γιατί φωνάζεις σαν να ανακάλυψες την Αμερική, δεν μπορώ να το καταλάβω. :roll:

Αυτά που γράφεις προσωπικά τα αντιμετωπίζω με humor γιατί είμαι σίγουρος ότι έχουν μια δόση "πειράγματος" από την πλευρά σου προς τους vintageάκηδες. Και αυτό δεν είναι πολύ κακό .... μπορεί έχει την πλάκα του. Αν γίνεται όμως συστηματικά, αποτελεί trolling.

Από την άλλη, αν τα πιστεύεις 100% (αυτά που γράφεις) και θεωρείς ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιεί κανείς μονοπήνιο, τότε είσαι είτε κουφός, είτε άσχετος (μπορεί και τα 2).

(Δεν πιστεύω να τα λέει κανένας προφέσσορας στη σχολή σου αυτά....έτσι?)

Να σου πω και κάτι άλλο: Υπάρχουν και κιθάρες σε samples χωρίς καθόλου βουητό. Μήπως εκεί πρέπει να οδηγηθούμε?

Ρε παιδια... Ελεος πια. Με εχετε αποπάρει! Δεν είμαι τόσο σπασίκλας. Εϊμαι πολύ ευχάριστο άτομο γενικα....

Ηχογράφισα μερικα καθαρά με την EMGILA (81)

Ειλικρινα δεν ζηταω κάτι παραπάνω απο αυτο κ νομίζω ότι είναι υπεραρκετό.

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/lambrosgg/EMG.MP3

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου