db548 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι κατάλεβε ο bloody οτι είπα... (πολύ μπέρδεμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Καλά το λέω εγώ ότι χρειαζόμαστε όλοι μας διακοπές!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ρε γαμω τσαμπα τοσος ντορος θελεις καθαρα και πολλα πριμα και μπασα αλλα με λιγοτερα γκαζια???fender θελεις ποιοτικα ωραια γκαζια με χαλαρες απαιτησεις για καθαρα???gibson θελεις να παιζεις μεταλιες θρασιες καφριλες και γενικα πολλα γκαζια???jackson-ibanez-esp... θες να τα παιζεις ολα και να εισαι φχαριστημενος με τον ηχο???gibsonfendersour... lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ακυρο θα πειτε το ποστ μου αλλα νομιζω οτι ο λαμπρος απλως δν γουσταρει τις φεντερ ετσι απλα και δν τον καλυπτουν στο ειδος που παιζει και απλως γλυφει μια καραμελα που εχει γλυφτει μεχρι αηδιας(οτι να ναι)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια τοσο καιρο δεν απαντουσα γιατι μου ειχαν κοψει το ιντερνετ για 3 μερες και.... Και τωρα που ξαναμπηκα, ειπα πάλι καλα... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση