neeq Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Έχουμε επίπεδο όμως δε λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 H πρωτη μου κασσετα θυμαμαι ηταν μια με παιδικα τραγουδακια, που ειχε μεσα και το τεραστιο hit ska sou sou :lol: H πρωτη κασσετα που αγορασα (αυθεντικη) ηταν το Απριλη Ψευτη των αδερφων Κατσιμιχα. Το πρωτο cd ηταν savatage το gutter ballet... Το πρωτο βινιλιο, ηταν το rising απο rainbow, ΦΟΒΕΡΟΣ δισκος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 Το πρωτο βινιλιο' date=' ηταν το rising απο rainbow, ΦΟΒΕΡΟΣ δισκος!!![/quote'] έεεεεεεεεεετσι........ΜΑΜΕΙ!!!!!!! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2007 Ο πρώτος μου δίσκος ήταν των Red Hot Chili Peppers, το album Californication. Και το είχα πάρει από το Village Center στο Μαρούσι ! ! :) www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 αν θυμάμαι καλά είναι το ''for those about to rock'' σε κασσέτα,πιο πρίν μου είχαν κάνει δώρο την συλλογή από κομμάτια ταινιών James Bond. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alter hoh Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Ένα best of των Scorpions. Βασικά ντρέπομαι λίγο που ήταν αυτή η πρώτη μου αγορά γιατί θα μπορούσα να πάρω οτιδήποτε άλλο εκτός αυτών. Το cdάκι πρέπει να το παράτησα κάπου και τώρα δεν έχω τίποτα από αυτούς... (Και καλά κάνω βέβαια). Βέβαια, πριν τη πρώτη δικιά μου αγορά είχα ήδη κάποια βινύλια και cd από τη συλλογή του πατέρα μου, όπως τα περισσότερα από Pink Floyd, ένα best of των Camel, Dire Straits και πολλά άλλα... www.myspace.com/dizzydizign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 αν θυμαμαι καλα ηταν το division bell των pink floyd. ημουν βεβαια δημοτικο και δεν μπορω να πω οτι ειχα ξετρελλαθει με το αλμπουμ αυτο, οποτε και το εδωσα στον πατερα μου :D το δευτερο πρεπει να ηταν το black album των metallica. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 το δευτερο πρεπει να ηταν το black album των metallica. Κάφρε, ε κάφρε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2007 πρωτη κσσετα Elvis επιλογη πρωτο βινυλιο Maiden Powerslave πρωτο cd John Scofield Time on my hands νομιζω YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Πρώτο Βινύλιο - Guns 'N' Roses - Appetite For Destruction (με το παλιο καλο εξώφυλλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση