Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτη κασσέτα (επιλογή) μία ό,τι να ναι που είχε μέσα απο Μάικλ Τζάκσον μέχρι Πάμε για τρέλες στις Σευχέλες. Πρώτη κασσέτα (ολόκληρο αλμπουμ) N;amper of the beast. Πρώτο CD (χωρίς να έχω CD player) Live After Death. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Iron Maiden - A real live one Nirvana - In utero Guns n Roses - Appetite for Destruction Κοι οι 3 κασσετες μαζι δωρο!! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 '88 Blow up your video AC/DC η Dr Feelgood Motley,ντεν τιμαμαι ενα απο τα 2. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 '88 Blow up your video AC/DC η Dr Feelgood Motley,ντεν τιμαμαι ενα απο τα 2. Kι εγω ελεγα θα ειναι το OU812 :D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Kι εγω ελεγα θα ειναι το OU812 :D Χαχαχα ναι ναι. Παντως η τελευταια δουλεια που αγορασα ηταν το Beano John Mayall(τι σολαρα ειναι αυτη στο Have U heard..Λιωνει ατσαλι) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Mπα, αγοραζεις κιολας ρε? Μπραβου ρε, συ ισι εξιλιγμεν'ς Ιγω μον κατ'βαζ' ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Metallica - Kill en' All και μετα.....Iron Maiden - Powerslave Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2008 η πρωτη μουσικη που αγορασα ηταν κασσετες pretty maids pink floyd pigs on the wings 3 δισκους μαζι αγορασα και ηταν οι πρωτοι: nirvana nevermind iron maiden piece of mind dio lock up the wolves Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
inertiacreep Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 To Number Of The Beast...το '92 σε κασέτα... ::) Carvin LB40 > MXR M80+ > Line6 LD HD400 > Fender Rumble 410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g_georgop Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Το πρώτο μου CDάκι....Black Album (Metallica). Τέεεεεελειαα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση