koyote Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Χάρυ Κλύνν - Πατάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα αυτός.. Πάω να τον ακούσω τώρα... ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Νικος Καρβελας - Ολα η τιποτα ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Αχ παιδακι μου τι μου θυμισες.. Θυμαμαι που παιρνουσανε οι γερμανοι απο κατω με βηματισμο και εγω ακουγα την κασετα της ραφαελα καρα με την αδερφη μου :'( Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Metallica - S&M... Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Nirvana - In Utero (σε κασέτα φυσικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidhoh Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 σε cd to no prayer for the dying apo maiden!!!!!!!δεν ηξερα τοτε και πηγα συμφωνα με το εξωφυλλο. lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2008 mc hammer - cant touch this Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Για δίσκο δεν ξέρω.... Είχε παλιά ο πατέρας μου δισκάδικο και μεγάλωσα εκεί μέσα !!! Προσωπικά δικός μου προφανώς καποιος με Μαγια τη Μέλισσα , Στρουμφάκια κτλ που τον είχαν πάρει για μένα ! Για cd, το Brothers in Arms των DIRE STRAITS. Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PearlJam11 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτη κασσέτα, Guns N Roses - Appetite for Destruction, δώρο της μαμάς... ;D ;D ;D Πρώτο cd, Manowar - Kings Of Metal Πρώτο βινύλιο, Pearl Jam - Vitalogy,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση