Χάρης Ο Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Machine head - Deep Purple και ξερο ψωμι. Δεν θυμαμαι ποιο ηταν πρωτο. ::) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggeorge Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Γιός/εγγονός του Κάρολου ή του Νίκου; ;D φανατικος μαθητης τους... Και του Σταθη... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Πρώτο μου βινύλιο το Get the Knack από τους Knack (θυμάστε το My Sharona?).Μοναδικό μου ελαφρυντικό ότι ήμουν 12 χρονών.Θυμάμαι ότι μάζευα τα λευτά(230 δρχ, έχει ακόμα την τιμή πάνω ο δίσκος) ένα μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 7 ετών πρώτη επαφή με φασαρία...ήταν το bleach των Nirvana,το ride the lightining από Metallica και το Americana από Offspring. +To dvd Metallica με San Francisco orchestra. Ακούγαν τα αδέρφια μου...κλασσική περίπτωση. Έπαθα ζημιά...έκανα τον cobain και to heatfield μπρoστά στο καθρέφτη παίζοντας air guitar επί ώρες 8) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Σαν τώρα θυμάμαι τη στιγμή... Κοπάνα από σχολείο να κατεβούμε Εξάρχεια να χαζέψουμε δίσκους... Μία μέρα είχα μαζέψει λεφτά με σκοπό να αγοράσω κάτι που δεν το έχω γραμμένο σε κασέτα! Μετά από αρκετό χάζεμα και ρωτώντας γνωστούς και μεγαλύτερους στο μαγαζί κατέληξα με το Painkiller των Judas Priest!!! Πρώτο βινύλιο ήταν το in rock των Deep Purple πολλά χρόνια μετά... Πλέον βέβαια αγοράζω σχεδόν μόνο βινύλια... ::) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Τα πρώτα βινύλια δώρο του πατέρα μου: Eagles - Hotel California Rolling Stones - Made In The Shade (συλλογή) Το πρώτο βινύλιο που αγόρασα εγώ (ιστορική στιγμή αρχές του 1980): Pink Floyd - The Wall Το πρώτο cd: Μια αμερικάνικη μπάντα που δεν θυμάμαι πλέον το όνομά της και έπαιζε πειραματικό ροκ με πολλούς φυσικούς ήχους, μου είχε στείλει το promo cd της όταν δούλευα σε ραδιοφωνικό σταθμό. Έμεινα αποσβολωμένος να το κοιτάω για ώρα. Γιατί; Στην Ελλάδα δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμη cd και φυσικά ούτε εγώ ούτε ο σταθμός είχε cd player να το παίξω! ;D ;D Το άκουσα μετά από μερικά χρόνια όταν αγόρασα το πρώτο μου cd player... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockOn Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 1η κασσετα Ιron Maiden - The Number Of the Beast !!! 1o Cd Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath !!! 1o Βινυλιο Ian Gillan - Clear Air Turbulence !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 πρώτα 2 βινύλλια: Μια συλλογή απο 60's κομμάτια των Stones Schools out - Alice Cooper πρώτη κασέτα:Dangerous - Michael Jackson Πρώτο cd: Lynyrd Skynyrd - Gold n Platinum Παντελώς ξεκάρφωτα..το ξέρω...ευτυχώς που δεν πηρα και κανα Βασιλη Καρά μαζι... :P www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Δεν θυμαμαι ακριβως... Αλλα μαλλον ηταν το No prayer for the dying απο iron maiden, σε κασετα βεβαια :p EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση