ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 το εχω ακομα αυτο το cd...ποιο ηταν το πρωτο που αγορασες ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 το εχω ακομα αυτο το cd...ποιο ηταν το πρωτο που αγορασες ομως? Το 7th son of a 7th son iron maiden.Το cd μου το χε δώσει ένας φίλος μου (του μεταλ χάμερ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros666 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 systematic chaos-dream theater Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 systematic chaos-dream theater Ωραιοοοοοοοοος!! ;D ;D Καλές βάσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Εμένα ήταν το black album σε κασσέτα,ακόμα είναι αξεπέραστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeRewindBand Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Θα ακουστει γελιο αλλα ο πρωτος μου δισκος ηταν το rock ballads collection #13 απο ενα πανηγυρι και ειχε μεσα Queen,Kansas,Scorpions και Beatles! Ξερω παρακμη αλλα μετα που ασχοληθηκα σοβαρα το πρωτο μου cd ηταν το white album των Beatles και το πρωτο μου βινυλιο το Οκ Computer των Radiohead! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 iron maiden - piece of mind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2011 scorpions - blackout σε βινύλιο (μου το έφεραν δώρο το '83). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 nirvana-sliver zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 S&M από Metallica ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση