eliastheod Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2008 Σε βινύλιο από ένα δισκάδικο στην Σόλωνος που φυσικά δεν υπάρχει πια το Synchronicity των Police. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seezo Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Santana - Supernatural :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Λοιπόν 100% δε θυμάμαι γιατί αγόραζε η αδερφή μου που είναι μεγαλύτερη, έτσι μπορεί να ήταν κ η κασέτα Alice Cooper - Trash, μπορεί να ήταν κ το Bad του Michael Jackson... Για σίγουρα όμως το πρώτο cd Που αγόρασα εγώ με χαρτζιλίκι που μάζεψα, πρέπει να ήταν Guns n Roses Use your Illusion II (το οποίο το σκεφτόμουν 2 ώρες κρατώντας κ το crossroads του Bon Jovi, ώστε ν αποφασίσω τι να πάρω...) Νομίζω δηλαδή... πωπω δε θυμάμαι 100%... Αλτσχάιμερ από τώρα... :/ (Ναι στα 7 άκουγα μουσική κ το πρώτο τραγούδι που με αναστάτωσε κ μου έδειξε πως η μουσική είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα ήταν όταν άκουσα για πρώτη φορά το Love in an Elevator των Aerosmith) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Seventh son of a seventh son σε βινύλιο... τι εποχές... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Πηρα πακετο 2 βινιλια 1. PINK FLOYD - DARK SIDE OF THE MOON 2. LED ZEPPELIN - 4 Πρωτο απο το ραφι παντως διαλεξα τους floyd και αφου εφταναν τα λεφτα απο τα καλαντα, πηρα και zeppelin. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Bon jovi "Keep the faith" ;D ;D ;D σε cd, Μηλιώκας "για το καλό μου" σε βινύλιο ;D ;D ;D ;D ;D ;D Nirvana "Nevermind" 8) 8) επίσης βινύλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iugeftp Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Pink Floyd -Dark side of the moon (ναι το παραδέχομαι τον αγόρασα γιατι μ αρεσε το εξώφυλλο....lol lol lol) If you can't do the time, don't do the crime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
burliufo Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 a matter of life and death (iron maiden) (ε οκ ειμαι καινουργιος και?????) http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsirobill Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 motorhead - ace of spades... θυμαμαι τον ακουγα με τα ακουστικα για να με παρει ο υπνος γιατι δεν κοιμομουν αλλιως " Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 1) 45 Rpm / Down down- Status Quo 2) 33 Rpm / The Beatles- 1962-1966 3) Cd / Still got the blues- Gary Moore InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση