blues power Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 ;D και απ'οτι βλέπω φίλε bluezlick... :) :) :)....το bluezlick έπεσε κάτω από την bluezlickιά !!! Αψογα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 ;D και απ'οτι βλέπω φίλε bluezlick... :) :) :)....το bluezlick έπεσε κάτω από την bluezlickιά !!! Αψογα! ;D xaxaxaxaxaxa ειχα καλο δασκαλο για αυτο! :P ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ToneMeister Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 το πρώτο cdάκι μου το πήρα στην τρυφερή ηλικία των 11 και ακόμα το ακούω! SMASH όνομα και πράμα, τα ’’σπάει’’ ;) Ε = mc^2 = Fb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thecrypt13 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 τα 2 πρώτα μου βινύλια ήταν: και το πιο πρόσφατο βινύλιο που αγόρασα σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 κώστα σοβαρά μιλάς? πώς και έτσι? φοβερό απόκτημα! έγω αγορασα το 82 το meddle των Pink Floyd Μου άρεσε το the wall που είχε αγοράσει η (μεγαλύτερη) αδελφή μου και πηγα στο δισκαδικο της γειτονιας και αγορασα στην τυχη τον καλυτερο μου δισκο ever. (ή μήπως επειδή ήταν ο πρώτος?) https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Μπα, μην σκας, και γω στα τυφλά το αγόρασα, χωρίς να έχω ακούσει τίποτα από τον μπάρμπα-Syd. Απλά μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η όλη ιστορία του, και λέω "δεν μπορεί, καλός θα είναι". Και η ιστορία με δικαίωσε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 Εγώ σαν νέος (γεννηθείς το 1991) το 1ο μου ήταν το black album!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sunrise106 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2008 1. KISS - Unmasked 2. Queen - The game 3. 16 Χρυσές Αναμνήσεις ::) :P :D Σε βινύλιο εννοείται !!! ***Διόρθωση*** Βινύλια (αρχές `80) 1. KISS - Unmasked 2. 16 Χρυσές Αναμνήσεις ::) :P :D 3. ??? Κασσέτες (αρχές `80) 1. Queen - The game 2. Knack - Get the Knack 3. KISS - Dynasty CD (αρχές `90) 1. Sliver OST ::) 2. Marc Almond - 12 years of tears (live) 3. Pink Floyd - live (τη συσκευασία με την μπαταρία και το κόκκινο led που αναβόσβηνε) http://i11.tinypic.com/6p55f10.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση