starg Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Πω..πω..μεγαλωσα τελικα..(αν εβαλα μυαλο;αφηστε το!!!) Πρωτο βιννυλιο Billy Joel - Glass Houses Πρωτη κασσετα J.J.Cale - Troubadour -ex- grave digger................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2007 τα πρώτα μου cd ηταν 2 και απλά μοναδικά Physsical Grafiti - Led Zeppelin και The Dark Side Of The Moon - Pink Floyd learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Πρωτη κασσετα Alice Cooper-Trash Πρωτο βυνιλιο Sepultura-Arise Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kouk Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Πρώτο cd black album (Metallica) βινιλια δεν πρόλαβα. Παρολαυτά φέτος μου εκανέ δώρο ο πατέρας μου τα best of scorpions και το hair of the dog των nazareth σε άριστη κατάσταση και τα 2. http://www.noiz.gr/index.php?topic=159042.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2008 Beatles the anthology 1 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2008 Beatles: 1967-1970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 u2 - war και def leppard - hysteria https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Πρώτη κασσέτα (ακόμα την έχω): Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Ήμουν τυχερός να έχω τεράστια δισκογραφία από τον αδερφό μου. Αλλά ο πρώτος δίσκος που αγόρασα με δικά μου λεφτά ήταν το Ghost in the Machine των Police. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aposperitis7 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Γυρω στο 1977,Simon&Garfunkel's Greatest Hits...ακομα τον εχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση