tsakolis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 θα ηθελα αν καποιοΣ γνωριζει τα δυο οργανα να πει τη γνωμη τοθ ποιο ειναικαλυτερο και ειδικα σε πιανο και pads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 Επειδή κατέχω το Juno-G αλλά και το MotifES (που νομίζω έχει τους ίδιους ήχους με το ΜΟ6) μπορώ να σου πώ ότι το Juno-G έχει καλύτερο πιάνο αλλά με διακριτά σημεία αλλαγής δείγματος (στην κυματομορφή κατά μήκος του πληκτρολογίου). Ωστόσο το Juno-G έχει , για μένα , απαράδεκτα πλήκτρα . Δε ξέρω τα πλήκτρα του MO6 νομίζω πως κι αυτά δεν είναι ό,τι καλύτερο , του MotifES είναι κορυφαία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsakolis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 φιλε macron se pads to motif me to juno g??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Θα έλεγα πως σε pads πάνω-κάτω βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Αυτό αφορά τα presets . Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν τα προγραμματίσεις μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Δες κι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Πάντως σε ηλεκτρικά πιάνα (ιδίως Rhodes) η YAMAHA είναι πολύ μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση