starscream Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 [noob mode on] καλά ρε παιδιά γιατί αυτοί οι gfs είναι τόσο φτηνοί; τι παίζει; ποιο είναι το catch; σκεφτόμουν καιρό να αλλάξω τους stock μαγνήτες στην (παραμελημένη) κιθάρα μου (yamaha rgx421DL) με κάτι πιο hot αλλά δεν έπαιζε(παίζει) φράγκο και ούτε ήταν και η πρώτη προτεραιότητα μου, αλλά μόλις είδα αυτό το topic το GAS χτύπησε. θα ακούσω διαφορά προς το πιο κάφρικο σε σχέση με τους stock που μου φαίνονται ψιλοψόφιοι λαμβάνοντας υπόψη ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχω ενισχυτή αλλά παίζω μέσω του line6 toneport ux1 και των monitors; η κιθάρα φοράει κόπια floyd rose τρέμολο, κάτι διάβασα περί spacings, υπάρχει περίπτωση προβλήματος ή είναι one size fits all; είμαι ελαφρώς (οκ βαρέως) άσχετος, η σχέση μου με την κιθάρα είναι περιστασιακή, αλλά το πιάνο που παίζω κανονικά πως να το κάνουμε δε βγάζει καφριλίκι και το χρειάζομαι που και που...και συγγνώμη από τους vintage-ιάρηδες και λοιπούς καλαίσθητους μύστες για την πρωτόγονη και μονοδιάστατη προσέγγιση στο όργανο [/noob mode off] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 [noob mode on] καλά ρε παιδιά γιατί αυτοί οι gfs είναι τόσο φτηνοί; τι παίζει; ποιο είναι το catch; Διάβασε εδώ: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4860&start=0 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 Δλδ αξιζουν? Οποτε μπορω να πω οτι εχω καταληξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2007 Δλδ αξιζουν? Οποτε μπορω να πω οτι εχω καταληξει. Πάντως,σίγουρα θα είναι ΠΟΛΥ καλύτεροι από τους stock.Θα δεις τεράστια ποιοτική διαφορά.Go for it dude Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Ι will :D Μονο να μου πει καποιος τωρα, πως παραγγελνω... :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giwrgos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα' date=' για vintage όμως ήχο, οπότε αναμένω απαντήσεις για όσους ξέρουν από gfs[/quote']+fwnw boukaw7 k thelw na s pw pos maresi poli to avatar s!(elfen lied)eimai poromenos me ta anime! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Υπαρχει κανα κλιπακι να ακουσουμε τους μαγνητες? f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 να ρωτήσω κι εγω: αξιζει να ανεβαουμε σε αυτην την λύση? http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sshjb_jazz_rodded_humbucker.htm www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα' date=' για vintage όμως ήχο, οπότε αναμένω απαντήσεις για όσους ξέρουν από gfs[/quote']+fwnw boukaw7 k thelw na s pw pos maresi poli to avatar s!(elfen lied)eimai poromenos me ta anime! :wink: σορυ που επεμβαίνω με -ολίγον τι- άσχετο ποστ αλλά.... στο επισήμανε και ο sf σε άλλο ποστ... ΔΕΝ επιτρέπονται τα greeklish! (άρθρο 2) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2007 να ρωτήσω κι εγω: αξιζει να ανεβαουμε σε αυτην την λύση? http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sshjb_jazz_rodded_humbucker.htm Είναι μια πολυ κλασσική και ασφαλής λύση που τη χρησιμοποιούν και πολλοί κατασκευαστές στα εργοστασιακά μοντέλα τους. Σίγουρα αξίζει μιας και είναι και σε καλή τιμή, αρκεί να θέλεις το συγκεκριμένο σετ. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση