panagiotis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 έτσι χώσ 'τα ναούμ να γουστάρουμε...... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 στόκο βάζω' date=' απτον εγκέφαλο σου :D :D[/quote'] To χοντραίνεις Κωστάκη ... Το χοντραίνεις... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 στόκο βάζω' date=' απτον εγκέφαλο σου :D :D[/quote'] To χοντραίνεις Κωστάκη ... Το χοντραίνεις... και δεν εχω καμια διαθεση,πιστεψε με. ας χαλαρωσουμε :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 pm' date='pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm,pm[/quote']στ 'αυγά σου εσύ.... :lol: :lol: Κόψτε τη μ@λ@κί@ παιδάκια.....δε σας πάει.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 στόκο βάζω' date=' απτον εγκέφαλο σου :D :D[/quote'] To χοντραίνεις Κωστάκη ... Το χοντραίνεις... και δεν εχω καμια διαθεση,πιστεψε με. ας χαλαρωσουμε :wink: ΟΚ το σταματάμε εδώ. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Εγω παντως σαν μπανιστηρζης του φλεγματος απολαυσα την ανταλλαγη φιλοφρονησεων. :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 στ 'αυγά σου εσύ.... εγω παλι δεν το φχαριστηθηκα γιατι κλωσαγα τ' αυγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 στ 'αυγά σου εσύ.... εγω παλι δεν το φχαριστηθηκα γιατι κλωσαγα τ' αυγα.. το ποστ μου είχε και δυο φατσούλες στο τέλος....γιατί τις διέγραψες στο quote; :wink: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Εγω παντως σαν μπανιστηρζης του φλεγματος απολαυσα την ανταλλαγη φιλοφρονησεων. :lol: :lol: :lol: :lol: κι εγώ.... :lol: γι αυτό και ποέτρεψα τον Longshadow να μη διακόπτει το ματς με ανούσιες παραπομπές σε προσωπικά μυνήματα κλπ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση