elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Γεννηθήτω το θέλημά σου. Γλίτωσα κάτι λεφτά από μια μαζική παραγγελία χορδών που κάναμε με το μισό ΝΟΙΖ και μαζί με ένα μικρό κομπόδεμα που έχω, θα μπορέσω να την παραγγείλω την κιθάρα που μου επίλεξες... Σε ευχαριστώ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 http://www.eastwoodguitars.com/ καλα ,πλακα πλακα αν δεις τα βιντεακια αυτης (στο λινκ)της κιθαρουκλας θα κλαις!!τοσο καλα ακουγεται.... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 αχ αυτός ο whitenoise, όλο πετάγεται και γαμάει τις συζητήσεις. Με τίποτε άλλο δεν έχει να ασχοληθεί άραγε?? 8O 8O σωστα elavd? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 πρεπει να ειναι μεγαλη φρικη να ανακαλυπτει κανεις τους pink floyd το 2005! φρικη :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 πρεπει να ειναι μεγαλη φρικη να ανακαλυπτει κανεις τους pink floyd το 2005!φρικη :D Ακόμη χειρότερη να ακούς Europe το 2007...:( Εμ τώρα καταλαβαίνω γιατί γράφεις αυτά που γράφεις...:lol: Έχεις πλέον το ακαταλόγιστο από μέρους μου... ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 άστα να πάνε... που να δεις άλλους που αγοράζουν κιθάρα και το διαλαλούν στο forum επί 3 βδομάδες. εκεί να δεις χάλια :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Κώστα το μαλλί για να το κάνεις έτσι, τι λακ χρησιμοποιείς? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Τι ωραία περνάμε..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Κώστα το μαλλί για να το κάνεις έτσι' date=' τι λακ χρησιμοποιείς?[/quote']στόκο βάζω, απτον εγκέφαλο σου :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση