del Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Για όποιον ενδιαφέρεται για τουμπελέκι , κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλιο του Πέτρου Κούρτη- Τουμπελέκι 2 απο τις εκδόσεις Φίλλιππος Νάκας , εγώ το βρήκα καταπληκτικό , περιέχει ασκήσεις προχωρημένης τεχνικής και cd για μελέτη play along. Όσοι πιστοί προσέλθεται και είμαι σίγουρος οτι δεν θα το μετανιώσεται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 όλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Ο Κούρτης είναι αυτός με το συγκρότημα «Τα Κρόταλα» που παίζουν στον τελευταίο δίσκο της Loreena McKennitt ή κάνω λάθος; ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Αυτός είναι. Προσωπικά ο Καρίπης μου αρέσει περισσότερο... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση