RogerWaters15 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Η ερωτησή μου έιναι και ο τίτλος του θεματος Behringer GDI21 ή Boss DS-1???? Μήπως ως ποιο γνώστες μπορείται να μου πείτε τι distortion έχει ο Frusciante??? :?: :?: :?:, γιατί θέλω να παίζω ικανοποιητικά chili peppers. ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 :D :D :D Φτωχά πράγματα!!!Δηλαδή Boss DS-1 ή Boss DS-2??? ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Είναι και ένα Muff ανάμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Ως ανίδεος ερωτώ...τι είναι το muff??? ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Πεταλάκι παραμόρφωσης. Προσθέτει systain. Το χρησιμοποιούσει και ο cobain μεταξύ πολλών άλλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Για να παιξεις ικανοποιητικα RHP θα χρειαστεις....καααατι :lol: παραπανω απο ενα DS1 ,παντως παρτο ειναι απο τα καλυτερα και κλασσικοτερα distortion πεταλακια που εχουν βγει ποτε (για αυτο και το χρησιμοποιει ολος ο κοσμος,απο τον SANTANA & τον SATRIANI μεχρι τον Cobain & τον Duarte) ,ειναι και φτηνο αλλωστε. :wink: θα χρειαστεις ομως και μερικα πραγματακια ακομα... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Πάρε και ένα wah και έχεις κάνει κάποια (πολύ) αρχικά βήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Για να παιξεις ικανοποιητικα RHP θα χρειαστεις....καααατι :lol: παραπανω απο ενα DS1 ' date='παντως παρτο ειναι απο τα καλυτερα και κλασσικοτερα distortion πεταλακια που εχουν βγει ποτε (για αυτο και το χρησιμοποιει ολος ο κοσμος,απο τον SANTANA & τον SATRIANI μεχρι τον Cobain & τον Duarte) ,ειναι και φτηνο αλλωστε. :wink: θα χρειαστεις ομως και μερικα πραγματακια ακομα... :wink:[/quote'] Μπορείς να μου τα πείς έτσι να έχω να ονειρεύομαι??? ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 http://www.onetonnemusic.com/mt-static/archives/2006/09/pedalboard_trai.html Αυτα τα λίγα www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση