nathanlyk Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Έχω ένα λαπτοπ, στο οποίο συνδέω μια έξτρα οθόνη. Πως γίνεται να έχω μία ενιαία επιφάνεια εργασίας;;; www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vas_spir Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Αν δεν το υποστηρίζει το laptop σου (συγκεκριμένα η κάρτα γραφικών), δε γίνεται. Αν το υποστηρίζει, συνήθως είναι πολύ εύκολο από τις ρυθμίσεις της κάρτας να ορίσεις αν θα δουλεύει τη δεύτερη οθόνη σαν extended desktop ή σαν mirror της πρώτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 συνηθως με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας θα σου βγαζει μια σχετικη με αυτο επιλογη. θα εχεις καποια στιγμη δυο επιλογες . clone δηλαδη ταυτοχρονα να βλεπεις το ιδιο και στις δυο οθονες , και επεκταση επιφανειας εργασιας. ειναι πολυ ευκολο. οπως ειπωθηκε παραπανω πρεπει να το υποστηριζει η καρτα σου. η δικη μου (nvidia) το υποστηριζει και μπορω να εχω ανεξαρτητες διαφορετικες αναλυσεις σε καθε οθονη , κατι πολυ πολυ χρησιμο http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Και μένα το υποστηρίζει και έχω κάνει και τα δύο που λέτε. Όταν την κάνω extended την έξτρα οθόνη, η μπάρα εργασιών δεν συνεχίζεται μέχρι την άλλη οθόνη αλλά όπως ήταν με μία οθόνη. Όταν ανοίγω ένα παράθυρο είναι μόνο στη μία οθόνη.... Οθόνη www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktro Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Δοκιμασε να μετακινησεις το παραθυρο απο την μια οθονη στην αλλη. Η μπαρα εργασιων ειναι λογικο να μην συνεχιζεται και στην αλλα οθονη. Εκτος αν θελεις να βλεπεις τα ιδια και στις 2 οθονες,τοτε δεν θα κανεις extend το δευτερο monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Το έχω δοκιμάσει αυτό που λές και όντως γίνεται. Αν ανοίξω όμως π.χ. το FL STUDIO όλα είναι στην κεντρική οθόνη. Θέλω π.χ. στη μία οθόνη να έχω το κεντρικό πρόγραμμα και στην άλλη τον sequencer. Όταν σέρνω αυτό το παράθυρο (του sequencer) βλέπω στην άλλη οθόνη μόνο το δείκτη του ποντικιού και όχι το παράθυρο που σέρνω... www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apostolis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Αν κατάλαβα καλά θέλεις κάτι σαν το split που κάνουν οι τηλεοράσεις. Ψιλοδύσκολο αυτό που ζητάς αν έχεις pc (χωρίς να παίρνω όρκο, νομίζω οτι ορισμένα προγράμματα για macintosh το κάνουν αυτό). Στην ουσία ζητάς απο το πρόγραμμα να απεικονίσει κάποια "στοιχεία" του στη μια οθόνη και τα υπόλοιπα σε μια δεύτερη. Ομως τα περισσότερα αν όχι ολα τα προγράμματα δουλεύουν με συγκεκριμένες συντεταγμένες (x105, y200 για παράδειγμα) ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης, παίρνοντας σαν βάση οτι υπάρχει μία επιφάνεια απεικόνισης. Ασχετα αν η μια επιφάνεια αποτελείται απο 100 οθόνες. Ψάξε τα settings του προγράμματος, μήπως τυχόν το υποστηρίζει. Η μπορεί και να υπάρχει κανένα προγραμματάκι στο ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση