bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Dndmind σόρι αν φάνηκε ειρωνική η απάντησή μου, δεν το'θελα... Υπάρχουν αρκετές high tech κιθάρες αλλά μια που είχα δει και με είχε κουφάνει εντελώς με την κυριολεκτικά ανεξάντλητη ποικιλία ήχων που βγάζει είναι η custom που είχε φτιαχτεί από την εγγλέζικη Mason για τον Bellamy των Muse (και φτιάχνεται κατόπιν παραγγελίας για τους κοινούς θνητούς): Αυτή μάλιστα! Εκτός από τα περίεργα γκλαμουράτα υλικά, τους hot μαγνήτες και το Sustainer της Fernandez που διαθέτει, το σημαντικότερο είναι το built in Kaoss Pad της Korg ( http://en.wikipedia.org/wiki/Kaoss_Pad ). Οι ήχοι που δημιουργούνται περιορίζονται μόνο από τη φαντασία του χειριστή... εκτός από τρελούς ήχους μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μουσικά (αυτό για μένα είναι το κερασάκι στην τούρτα!). Το ποσό που απαιτείται για να την αποκτήσει κανείς δεν το θυμάμαι, και ίσως να είναι καλύτερα έτσι... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Oσο για το ενσωματομενο chaos pad, κοιτα και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχω δει και μια κουκλα tele με το kaoss pad.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Εχω στειλει και στον Manson mail για να μου φτιαξει μια κιθαρα με kaoss pad,2 fuzz factory,whammy bar,motherbuckers και γενικα μια ιδια με του Bellamy, μου ζητησε 9.700 λιρες αγγλιας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 καλα..κλεφτες δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα..... :roll: :twisted: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση