RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Σωστόν... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 By the way, μόλις συνειδητοποίησα, ότι ο Ζάχος, αν θυμάμαι καλά, έχει τον Studiotone πιο φθηνά από Thomann... Νομίζω 800+ Όπως ο εισαγωγέας Ντούκας δλδ... (http://www.guitars.gr/HTML/kochpricelist.html) Ευχαριστώ πολύ SF για την απάντηση. Ποια θα έλεγες όμως ότι είναι η διαφορά που προτιμάς υπέρ της ηχογράφησης με mic μιας 1x12 κι όχι 2x12; Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι ο combo είναι πιο κατάλληλος για χαμηλές εντάσεις σπιτιού και στούντιο γιατί επειδή είναι open back, o ήχος διαχέεται περισσότερο και δημιουργούνται ανακλάσεις (με καλή ηχομόνωση μικρές μεν, επιθυμητές δε), κάνοντάς τον πιο 3D. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Ποια θα έλεγες όμως ότι είναι η διαφορά που προτιμάς υπέρ της ηχογράφησης με mic μιας 1x12 κι όχι 2x12; καταρχην αποφευγεις το leakage του δευτερου μεγαφωνου το οποιο δεν εχει μικροφωνο πανω του & το οποιο στα αυτια μου παντα δημιουργει ενα ψευδο-phase cancellation....η 1Χ12 ειναι σφιχτη και ,το σημαντικοτερο,100% ελεγχομενη. επισης επειδη πολλες φορες γραφω και στερεο 2 ενισχυτες με δυο καμπινες 1Χ12 ειναι πολυ καλη λυση και ακουγονται και ελεγχομενα αλλα και "πλουσια",2 καμπινες 2Χ12 ειναι too much ..... επισης επειδη συνηθως τους ενισχυτες μου τους χρησιμοποιω παιζοντας και με ΑΛΛΟΥΣ ανθρωπους :) :) η χαμηλοτερη ενταση και spread που εχουν με κανουν να φαινομαι σαν ενας ευαισθητος καλλιτεχνης που σεβεται τους συμπαιχτες του & οχι σαν ενας ακομα καφρος (αν και ΕΙΜΑΙ καφρος... ;D) κιθαριαρης που ολοι οφειλουν να τον ακουνε ΔΥΝΑΤΑ..... :) :) :) ετσι κανω μονο φιλους,οι γυναικες με αγαπανε (μια και μπορουν να πλησιασουν στη δικη μου πλευρα της σκηνης χωρις να τρυπισουν τα αυτια τους απο την ενταση και ετσι μπορουν να δουν απο κοντα την απιστευτη ...γραμμωση και το υπεροχο προσωπο μου.... :)) και εχω καταφερει να αποκτησω ...πλουτο και φημη.... :) :) :) :) (και μετα....ξυπνησα.. :) :)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 καταρχην αποφευγεις το leakage του δευτερου μεγαφωνου το οποιο δεν εχει μικροφωνο πανω του & το οποιο στα αυτια μου παντα δημιουργει ενα ψευδο-phase cancellation....η 1Χ12 ειναι σφιχτη και ,το σημαντικοτερο,100% ελεγχομενη. Ως ψευδο-phase shift θα το εθετα... ασε που οι περισσοτερες ηχογραφησεις που λατρευουμε, εχουν γινει με μικρους ενισχυτες που φερουν ενα μεγαφωνο. 8) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Μα κι εγώ αυτό υποψιάστηκα! Αυτό που έγραψα σαν "παρεμβολές" στο ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα! Οπότε συμφωνούμε... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον για να ξεφυγουμε απο τα " Κουρμπολογηματα" , ο SF την εκανε την ζημια!!! Πηγα σημερα στην telesound στην Γαλατσιου να ακουσω τους KOCH κ εφυγα με εναν Studiotone χωρις να το καταλαβω!! Κ μαλιστα πηρα αυτον της εκθεσης γιατι δεν αντεχα να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα να στειλει ο Ντουκας!! Απλα εκπληκτικος!! Επαιξα σημερα με το γκρουπακι που εχουμε σε τεραααστιο υπογειο στουντιο κ παθαμε την πλακα μας! Οταν μαλιστα τον συνδεσα με μια Marshall 2χ12 εκει ηταν το κατι αλλο. Κ δεν ειναι οτι δεν ξερω απο καθαρα κ βρωμικα , εχω εναν classic 30 που εχει πολυ καλα καθαρα κ εναν Mesa Dual Rec που σκοτωνει στην βρωμια!! Μαλλον ο Mesa θα παει για πουλημα μιας κ εχω κουραστει απο τα κουβαληματα!! Ειναι βεβαια κ η ταξη Α που δινει αυτην την καταπληκτικη καθαροτητα κ διαυγεια στον ηχο αλλα η τονικη ευελιξια του Sudiotone ειναι πραγματικα απιθανη!Τα δε βρωμικα του ειναι τα πιο ζεστα κ γλυκα που εχω ακουσει απο ενισχυτη!!Ακομα ψαχνομαι με τον ηχο του αλλα εχω πραγματικα ενθουσιαστει απο τωρα!! Α κ κατι αλλο!! Ο τυπος εκει στην telesound ειναι πραγματικα απιστευτος!! Γυρω στις 2 ωρες με την κιθαρα μου ψαχνομουνα κ δοκιμαζα ( η αληθεια ειναι πως απολαμβανα ) τους ενισχυτες , με καφεδακι κ κουβεντουλα, πραγματικα αισθανθηκα ανετα απο την αρχη πραγμα που στα περισσοτερα μουσικα καταστηματα δεν συμβαινει! Δεν κανω διαφημηση , εξαλλου πρωτη φορα πηγα εκει κ μαλιστα εμαθα την υπαρξη του απο το noiz! Πρεπει αυτα τα μαγαζια κ τους ανθρωπους να τους στηριζουμε!! K μαλιστα τον Studiotone τον αγορασα φθηνοτερα απο τον Thoman!!! Αυτα κ καταγγελω δημοσια τον SF για ηθικη αυτουργια στην αναλωση του χριστουγενιατικου μου δωρου!!! ;D ;D Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 δηλαδη πηρες τον μοναδικο που υπηρχε στην Αθηνα???....κι εμεις τωρα πως θα τον ακουσουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 δηλαδη πηρες τον μοναδικο που υπηρχε στην Αθηνα???....κι εμεις τωρα πως θα τον ακουσουμε?? Θα περιμένουμε να στείλει ο Ντούκας άλλον καινούργιο. Ο οποίος θα έχει και ολοκαινουργιες TAD!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D εδιτ: Marillion, με γειές!!! Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια μην με ενοχλειται τωρα γιατι απολαμβανω τον ηχο του ολοκαινουριου μου Studiotone με καφεδακι ,γιατι θα κρατησει πολυ το ξενυχτι....!!!!!! ;) ;) ;) Αντε επειδη ειστε καλα παληκαρια αυριο σας κερναω καφε σπιτι κ να jamarουμε!!!! Χε χε , απο Benson μεχρι crazy train βγαζει το μηχανημα!!!! Καλα SRV βγαζει για πλακα , λες κ εχεις καρφωσει το tubescreamer!!! Κ δεν εχω κιθαρα με μονους μαγνητες!!!! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Οσο για τις TAD , xe xe , εχω ενα ζευγαρακι JJ για αλλαγη!! Ετσι κι αλλιως αποψε θα τις καψω τις TAD!!!!!!! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση