odis13 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Δοκίμασα και εγώ τον Studiotone στο Ντούκα...ΠΕΤΑΕΙ!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Οσο περισσοτερο τον χρησιμοποιω τοσο περισσοτερο μου αρεσει,μαλιστα αλλαζοντας (οπως κανω συνηθως) την V1 προενισχυτικη λυχνια απο 12AX7 σε 12AU7 (λυχνια που εχει 70% λιγοτερο gain) τα καθαρα εγιναν ακομα πιο κρυσταλλινα και "γεματα" και τα βρωμικα ακομα πιο ζεστα,το δε headroom εκτοξευτηκε.....μαλλον δεν θα αλλαξω το μεγαφωνο (σκοπευα να του βαλω ενα κτηνωδες tonker) μια και το stock ακομα και σε πολυ υψηλες εντασεις δεν "τα παιζει" οταν.... twangαρω στις τυλιχτες χορδες.... Το μονο "κακο" του ?Ειναι ΚΑΙ αυτος ΠΟΛΥ δυνατος,πανω απο το "3" γινεται ...χαμος!! :) :) (ευτυχως ομως "παιζει" και χαμηλα) ευγε κυριε KOCH! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Έπαιξα αυτον τον ενισχυτή και μου έπεσε το σαγόνι!!! Απίστευτος και σε απίστευτη τιμή!!! Αυτό που ήταν όμως πραγματικά σοκαριστικό ήταν η δοκιμή κεφαλή-καμπίνα με 2χ12... δεν το πίστευα!!! Ειλικρινα δεν ξέρω αν αλλάζοντας λάμπες μπορείς να πετύχεις κάτι καλύτερο, αυτό όμως που άκουσα είναι υπερ-υπέραρκετό!!! Σύντομα θα γίνω κι εγώ πανευτυχής κάτοχος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Σύντομα θα γίνω κι εγώ πανευτυχής κάτοχος!!! ετσι,ετσι!!παρε και εσυ εναν να τους..... :oops: παιζουμε παρεα!!! :lol: :lol: :lol: εμενα με βλεπω λιαν συντομως με ακομα εναν για το απολυτο PORTABLE stereo set up.... 8) (δεν ειναι και λιγο να εχεις τετοια ηχαρα με 15 κιλα μολις βαρος...εχω ηδη αρχισει να ....στραβοκοιταζω τα ..50 κιλα του ...Μαρκου μου... :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 ¶ντε SF, επομενη αγορα ειναι μια...Huber !!!!! Χαχαχα! (να σε δω με huber και θα καψω τις τελε μου!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Ωραίος ενισχυτής! Με γειές SF! Μου αρέσουν πολύ οι ενισχυτές που παρ'όλο που είναι λίγων watt δεν τσιγκουνέυονται ρυθμίσεων και σε αφήνουν να κινηθείς σε ευρύ φασμα ήχων, ανάλογα με τα κέφια ή τις ανάγκες της στιγμής. Με εντυπωσίασε η ποιότητα τόσο στα τελείως jazzy καθαρά όσο και στη hardrockάδικη βρώμα. Πραγματικά ευέλικτος ενισχυής και σε πολύ καλή τιμή. 8) ¶ντε SF' date=' επομενη αγορα ειναι μια...Huber !!!!! Χαχαχα!(να σε δω με huber και θα καψω τις τελε μου!)[/quote'] Θα πάρει την Dolphin που έχει ίδια κοψιά με tele... :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Ακομα καλυτερα, μια Telphin...!Την εχεις δει? Piece of art...(καμια σχεση με την απλη αγαπημενη τελε βεβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 απλά απίστευτη ! http://www.nikhuberfanclub.com/images/telfinproject/index.html αν και εδώ δεν νομίζω να έβαζα μεσαίο μαγνήτη... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Αμάν! Τι έφτιαξε ρε ο θεός... Το flame maple μπράτσο είναι μες τη μαύρη γκ@@λα. Θέλω και'γω Huber. Ειχα παίξει πριν 2-3 χρόνια με μια Dolphin στο Ντούκα και είναι άνετα η καλύτερη κιθάρα που θυμάμαι να έχω παίξει. Χωρίς υπερβολή... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 (αφωνος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση