elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 http://www.chacha.com Μόλις ψάξετε κάτι, στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, πάνω-πάνω έχει την επιλογή "Chat Live with a Guide". Πλέον κάνεις chat (μάλλον) με πραγματικό άνθρωπο και σε βοηθάει να βρεις αυτό που ψάχνεις... Στο τέλος βαθμολογείς αυτόν που σε βοήθησε, ανάλογα με το πόσο καλά αποτελέσματα σου έδωσε ;) Μήπως να στείλω ένα CV να με προσλάβουν??? :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Απορώ πως δεν το 'χεις κάνει ήδη. Τέτοιες εξωγήινες ικανότητες (να βρίσκουν πάντα οτιδήποτε σε 0,0024543 δευτερόλεπτα και να οξειδώνουν ότι μεταλικό πέσει στα χέρια τους) πολύ λίγοι τις έχουν, κυνήγα το. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Και εγώ οξειδώνω τα πάντα, ακόμα και δισκάκια cd, αλλά δεν είμαι καλός στο search... Με νικάει ο elavd... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Προφανως δεν θα ειναι Live με πραγματικό ανθρωπο αλλα με καποιο καλοφτιαγμενο bot.... Βεβαια τπτ δεν αποκλειεται αρα οταν το δοκιμασω (τωρα δεν εχω χρονο) θα σας πω.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Πάντως αν είναι bot, πρέπει να έχουν ρίξει ΑΠΕΙΡΟ προγραμματισμό, γιατί το κάθε o κάθε guide σου απαντά με το δικό του, προσωπικό τρόπο ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Επί της ουσίας πάντως, το Google είναι η μόνη σοβαρή μηχανή έρευνας του ίντερνετ (για εκ/ρια τεχνικούς λόγους που δεν έχει νόημα να εξηγηθούν εδώ), οποτε αναμφίβολα και ο τσα-τσα αυτή χρησιμοποιεί. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Προγανώς κι εγώ το Google θα χρησιμοποιούσα αν ήθελα να βρω κάτι , απλά το θέμα είναι ότι έχει πλάκα να συνομιλείς με κάποιον (είτε είναι άνθρωπος, είτε bot) για να κάνεις search ;) Έστω και για δοκιμή, έχει γούστο να το δει κανείς ;) Εξάλλου, είναι πολύ πιθανό κατά τη γνώμη μου, στο μέλλον τα search engines να γίνουν πιο "εξυπνα" και ακόμη πιο "προσωποποιημένα" ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Ανθρωποι είναι. Τώρα είναι στη φάση που οι επενδυτές χώνουν εκατομμύρια (σε αμοιβές λίγων δολλαρίων την ώρα σε ανθρώπους που απλώς ξέρουν το google και θέλουν να συνπληρώσουν χαρτζιλίκι) και που οταν (και αν) "πιάσει", θα εισπράττουν πολλαπλάσια ώστε οι guides να δίνουν πάνω-πάνω τα "sponsored" links για υπηρεσίες και προϊόντα. :wink: Καλή ιδέα μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση