SYZo Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 σας εχει τυχει ποτε να θελετε να κανετε την κιθαρα σας να ακουγεται σαν γκαιντα? εμενα μου ετυχε και ρωταω εκτως απο midi παρχει αλλος τρπος πχ με ξκαποιο προγραμμα? μην μου πειτε να παρω γκαιντα.. θελω γενικα πολους ηχους αλλα χωρις midi o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajowerty Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Eεεε, η πεταλιέρα μου BOSS GT6 έχει κάτι τέτοιους τρελούς ήχους, ουσιαστικά προσομειώνει synth....! EAVY METAL IS THE LAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Είχα παλιά ένα πρόγραμμα(νομίζω guitar synth λεγόταν) και προσομοίωνε πιάνο και κάτι άλλα.Γκάιντα δεν θυμάμαι αν είχε.Πάντως,από ποιότητα ήταν απ'τα χειρότερα... Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 εγω για ροκιες μπαλαντες και κοπαγιαμεντα εχω το guitar rig 2 και ειμαι μια χαρα για home studio... ναι αλλα θελω να παιζω και να σολαρω ρομα... ας μην ειναι γκαιντα ας ειναι πιπιζα..... o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση