psiris Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Φιλαρακι μου η αποψη μου για τα συγκεκριμενα πετάλια ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!!!!Από ηχο μπορει να εχουν (καποια) σχετικα καλό αλλα απο θορυβο Γ@ΜΙΟΥ@ΤΕ!!ΟΛα βάζουν θόρυβο ότι και να λετε...ακόμη και το chromatic tuner!!!Είναι δυνατόν τα αντίστοιχα της boss να κάνουν 60 - 80 ευρώπουλα παραπάνω?????Γιατί???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Πως είναι δυνατόν να υπάρχει θέμα "φτηνής" κατασκευής στα ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά που περιέχουν ? Και γιατί τα άλλα έχουν "ακριβώτερα" ηλεκτρονικά ? Δεν κατασκευάζονται όλα σε γραμμές παραγωγής με ρομπότ ? Για το κουτί το καταλαβαίνω, αλλα τα υπόλοιπα ... ... και όσο για το θέμα του θορύβου, μήπως φταίνε άλλοι παράγοντες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Εγώ πιστεύω πάντως πως αν είχαν μεταλλικό κουτάκι, δεν θα είχανε θόρυβο. Είναι δηλαδή θέμα γείωσης/θωράκισης. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Εγώ πιστεύω πάντως πως αν είχαν μεταλλικό κουτάκι' date=' δεν θα είχανε θόρυβο. Είναι δηλαδή θέμα γείωσης/θωράκισης.[/quote'] Μπορείς να επιβεβαιώσεις τη θεωρία σου, θωρακίζοντας (πρόχειρα) ένα που να έχει λίγο gain (Για να "δείξει" ο θόρυβος) Τύλιξέ το με αλουμινόχαρτο καλά-καλά σαν σαντουιτσάκι. :lol: :lol: (Δεν κάνω πλάκα) Έχει διαφορά? Συνήθως ο θόρυβος από τα φτηνά εξαρτήματα δεν είναι τόσο σημαντικός όσο ο θόρυβος από την κακή σχεδίαση*. Και επειδή εδώ μιλάμε για σχεδίαση-clopyright δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα κακή. Μπορεί να αξίζει τον κόπο. Σκέψου και το βλέμμα αυτών που θα σε βλέπουν να παίζεις με βυσματωμένα σάντουιτς.:lol: :lol: :lol: *Βέβαια, η χρήση αντιστάσεων μεγάλων ανοχών σε ορισμένα high gain κυκλώματα μπορεί να οδηγήσει στο ισοδύναμο της κακής σχεδίασης, καθώς τα κυκλώματα έχουν λάθος τιμές σε κάποια εξαρτήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Behringer Factory ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psiris Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Πως είναι δυνατόν να υπάρχει θέμα "φτηνής" κατασκευής στα ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά που περιέχουν ? Και γιατί τα άλλα έχουν "ακριβώτερα" ηλεκτρονικά ? Δεν κατασκευάζονται όλα σε γραμμές παραγωγής με ρομπότ ? Για το κουτί το καταλαβαίνω' date=' αλλα τα υπόλοιπα ... ... και όσο για το θέμα του θορύβου, μήπως φταίνε άλλοι παράγοντες ?[/quote'] Φίλε μου πιστεψε με αλλα τα behringer εχουν φθηνο κουτάκι,φθηνά ποτενσιομετρα,φθηνές υποδοχές για τα βίσματα και φθηνούς διακόπτες,τα οποία όλα μαζί δημιουργούν τη διαφορά τιμής αλλά και ποιότητας με τα boss που αντιγράφουν.Τα ολοκληρωμένα κυκλώματα μπορεί να είναι ίδια (αν και παιζει η διαφορά κατασκευαστικής εταιρίας) όπως και οι αντιστάσεις - πυκνωτές που χρησιμοποιούνται αλλά δεν φθάνουν αυτά.Όπως ανέφερα από ήχο πάνε σχετικά καλά καποια από αυτά αλλά ο βόμβος που βγάζουν και αυτό το ΚΛΑΚ που ακούγεται δυνατά όταν πατάς το πετάλι είναι δύο καλοί λόγοι για να τα βγάλουμε κοινώς φθηνές και ερασιτεχνικές πατάτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 εγω εβαλα σ'ενα digital delay μπαταρια(καινουργια) και πηρα τα φρυδια μου αρχιζε να αναβοσβηνει σαν να ειχε δυσλειτουργεια οτι να ναι,αυτο με τον θορυβο ειναι γεγονος παιζει και παραπαιζει θορυβος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Σκέφτομαι βασικά να πάρω ένα και να προσπαθήσω να το βάλω σε μεταλλικό κουτί. Θα δείξει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Στην τελική τα πεταλάκια αυτά είναι και γ@μw. Όχι δεν έχω παίξει με κανένα απ'αυτά και όχι δεν σκοπεύω να αγοράσω. Αλλά είναι: α) προσιτά σε τιμή για τους αρχάριους και μή έχοντες παραδάκι πιτσιρικάδες, β) σίγουρα αξιοπρεπή για το κόστος απόκτησής τους και γ) έστω ότι είναι θορυβώδη, στο signal chain ενός πρωτάρη ελάχιστη χαλάστρα θα κάνουν. Τώρα για το αν κοιτάνε τα boss στα ίσα, αυτό είναι θέμα του καθενός να βάλει τα αυτιά του κάτω σε ένα blind test. Εγώ πάντως τα boss πεταλάκια δεν τα πήγαινα ποτέ... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση