deadendmind Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Εγω παλι, εχω εδω και 3 χρονια μια Sg Angus young...Η κιθαρα αυτη, αν ειχε λιγο παχυτερο μανικι θα ηταν η απολυτη κιθαρα για μενα..PAF στον neck, signature Angus @ bridge, lyre vibrola tremolo...Η κιθαρα ειναι οσο βαρια ειναι η tele μου,Το rosewood, οταν παιζω για πολυ ωρα μου λαδωνει τα fingertips και ο ηχος της και το systain την ειναι απλα killer. Για το ηχοχρωμα ουτε κουβεντα..Ειδικα στο open E κουρδισμα που παιζω συνηθως βγαζει μια τρομερη vingageιλα. Επισης εχει κανει απειρα ταξιδια με τρενα,πλοια, αεροπλανα, λεωφορεια, εχει φαει ΑΠΕΙΡΕΣ σαβουρες και δεν εχει παθει τιποτα...Τι να πω;; Επεσα στην περιπτωση; Δεν ξερω..Αν αυτη η κιθαρα ειναι χαρακτηριστικο δειγμα gibson, πραγματικα η gibson, φτιαχνει μερικες απ τις καλυτερες κιθαρες στον κοσμο, thats for sure.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Βεβαια! :lol: Χειροποδαρα δεμενο με πηγαν στο Scotsdale!! :lol: Παντως σοβαρα μιλωντας παντα η Tele ηταν το μωρο μου,ολες οι αλλες απλα "παρασπονδιες" ηταν! :lol: Παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη η LP std ειναι μακραν η λιγοτερο ενδιαφερουσα κιθαρα της GIBSON οσο κουφο και να ακουγεται... Κατα την δικη μου γνωμη οι "ιεραρχια" των solid body GIBSON θα επρεπε να ειναι ως εξης Νο.1 No.2 No.3 και τελευταια και ...καταϊδρωμενη η Les Paul :lol: :lol: Εγω παλι, εχω εδω και 3 χρονια μια Sg Angus young. η A.Y εχει LTJ... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 αυτη η firebird...τι μωρο ειναι...Βασικα προτιμω αυτην με τους 3 μινι hums και το τρεμολο...Pure rock&roll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Ουάου. Που τις ξέθαψες αυτές, είναι πραγματικά αρχαίες (για την Junior κια την Custom λέω...) 8O τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Μπά είσαι λάθος σουπερφακ, η firebird με τους τρεις μινι είναι η πρώτη και καλύτερη. Ου και κρα! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 ενταξει την βαζω ΙΣΗ με την Special του 59,ok? :lol: χαλαρα μια απο τις ομορφοτερες κιθαρες ever! (αν και η vibrola ειναι ανετα το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τρεμολο συστημα που εχει κατασκευαστει ποτε.. :lol: ) ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι η Gibson δεν την κανει flagship guitar μια και 1.εχει... 10 φορες το sustain της Les Paul :lol: 2.ειναι πιο εργονομικη και ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ 3.ειναι ομορφοτερη γιατι...μοιαζει με Fender.. :lol: 4.εχει πολυ καλυτερο ,καθαροτερο και ΕΥΕΛΙΚΤΟ ηχο....(ειδικα αν πεταξεις τους αθλιους κεραμικους mini της Gibson & βαλεις ενα σετ SD Vintage Mini Hums) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Xαλαρα η βιμπρολα μαζι με το bigsby ειναι τα καλυτερα τρεμολο που υπαρχουν! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Το ΣΩΣΤΑ ρυθμισμενο Βigsby ναι,η vibrola ομως δεν παλευεται με ΤΙΠΟΤΑ,ενα κατεβασμα κανεις και βρισκεις τη ρε ....σε σολ.... :lol: ειναι ομως οντως ΚΟΥΚΛΙ το tailpiece της... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Οχι ρε, εμενα τουλαχιστον (οταν οι χορδες ειναι μεχρι 2 βδομαδων, λογω του τοξικου μου ιδρωτα :D) ειναι πολυ σταθερη...Και σου μιλαω για surf παιξιματα, που καταλαβαινεις τι παει να πει τρεμολο στο surf.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Τα Tokai (οι ακριβές σειρές) έχουν το μεγάλο joint ή αντέγραψαν το κακό της Gibson? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση