Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτές μεχρι 250 ευρω! Τι και γιατι..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τον Line 6 Spider τον 30αρη δεν βλεπω να λετε τιποτα' date='παρ'ολο που ξερω οτι εχει μεγαλη ποικιλια σε ηχους κ ειναι απο τα "γερα" ονοματα.. Οι Behringer πως σας φαινονται? Βρηκα μεταχειρισμενους σε φοβερες τιμες...[/quote']

Ο roland είναι καλύτερος. Οι line 6 είναι πράγματι από τις καλές λύσεις αλλά η σειρά spider δεν είναι τόσο δυνατή στην κατηγορία της όσο οι Flextone στη δικιά τους. Κατα τη προσωπική μου γνώμη αυτά...

Ο laney lc15 στα 270 ευρω που ειναι φουλ λαμπα?

με τον συγκεκριμένω προσωπικά δεν έχω παίξει για να ξέρω, αλλά μέσα στο nioz έχω διαβάσει για ψιλοπροβληματάκια αξιοπιστίας σε κάνα δυο περιπτώσεις.. Αλλά κα πάλι αυτά μπορεί να ήταν μεμονωμένα και γενικά να είναι μια χαρά το ενισχυτάκι.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

http://www.thomann.de/gr/peavey_royal_8_valve_king.htm

That's the order! :D

Εχει πιασει 10αρια στο Harmony Central!Χωρις βλαβη της γενικοτητας βεβαια!!

Αξιοπιστος ενισχυτης με πολυ ωραιο clean και φουλαρει στα gain του!! :D

Φέντερ σε Λέο...

5 watt ομως ειναι λιγα ρε θεοπα.. Απο 15 κ ανω προσανατολιζομαι και δεν με νοιαζει και ιδιατερα να ειναι Tube, αρχη ειναι ακομα κ ενας καλος solid state με καλυπτει.. Εκτος κ αν παρω κανα pod κ το συνδεσω με τον ενισχυτη στο ηχοσυστημα με ηχεια κολωνες πολυ καλης ποιοτητας..

ere I am, on the road again...

Ο laney lc15 στα 270 ευρω που ειναι φουλ λαμπα?

με τον συγκεκριμένω προσωπικά δεν έχω παίξει για να ξέρω' date=' αλλά μέσα στο nioz έχω διαβάσει για ψιλοπροβληματάκια αξιοπιστίας σε κάνα δυο περιπτώσεις.. Αλλά κα πάλι αυτά μπορεί να ήταν μεμονωμένα και γενικά να είναι μια χαρά το ενισχυτάκι.[/quote']

Xμμμ, ισως μια περιπτωση απο αυτες να ηταν και του δικου μου, αλλα τελικα ηταν προβλημα της λαμπας και οχι του ενισχυτη... :twisted:

5 watt λαμπα ειναι μια χαρά για το σπίτι. Καμμία σχέση τα watt ενός λαμπάτου ενισχυτή με αυτά ενός τρανσίστορ. Ο συγκεκριμένος peavey δεν ξέρω τι λέει, δεν έχω παίξει πάνω του, αλλά από τις κριτικές φαίνεται καλή περίπτωση.

Αλλά από τη στιγμή που θέλεις κάτι προσιτό που να καλύπτει ένα πιο ευρύ φάσμα ήχων, καλύτερα να πας στο roland. Το pod δε θα έλεγα να το προτιμήσεις με την προοπτική να παίζεις με αυτό συνδεδεμένο στο ηχοσύστημα του σπιτιού. Είναι καλό για άλλες δουλειές (ηχογραφήσεις στο pc κτλ)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

5 watt ομως ειναι λιγα ρε θεοπα.. Απο 15 κ ανω προσανατολιζομαι και δεν με νοιαζει και ιδιατερα να ειναι Tube' date=' αρχη ειναι ακομα κ ενας καλος solid state με καλυπτει.. Εκτος κ αν παρω κανα pod κ το συνδεσω με τον ενισχυτη στο ηχοσυστημα με ηχεια κολωνες πολυ καλης ποιοτητας..[/quote']

κι ομως τα 5 αυτα βαττ σπανε τζαμια πιστεψε με!!ειναι οτι πρεπει για σπιτι!

Φέντερ σε Λέο...

ο πίβις με έψησε τρελά. δεν είμαι κιθαρίστας αλλά γρατζουνάω που και που και θέλω ένα ενισχυτάκι για να γουστάρω γιατί μέσα από το πισί που πέζω τώρα δε με αρέσει. το θέμα είναι ότι θέλω να παίζω καφρίλες, μπορώ? φαντάζομαι ότι δεν έχει τρελά γκάζια αλλά άμα βάλω μια πεταλιέρα θα ακούγεται καλά?

σκετη τρελα ειναι οσον αφορα τα γκαζια...δοκιμασα τη Βoss GT-8 και το παιδι που την εχει ξεσκιστηκε να παιζει καφριλες!!

Φέντερ σε Λέο...

μια δεύτερη καλή γνώμη εκτός του θέωπος (σωστά το πα?) κ φεύγει παραγγελία τομάν. θέλει κανείς άλλος από σαλόνικα να γλιτώσουμε τα μεταφορικά?

(στάρσκριμ<----γνωστός κουτοπόνηρος φραγκοφονιάς - πάντα πρόθυμος να δώσει 190ε σε κάτι που δεν έχει δει κ ακούσει ποτέ του αλλά απρόθυμος να δώσει άλλα 20)

μια δεύτερη καλή γνώμη εκτός του θέωπος (σωστά το πα?) κ φεύγει παραγγελία τομάν. θέλει κανείς άλλος από σαλόνικα να γλιτώσουμε τα μεταφορικά?

(στάρσκριμ<----γνωστός κουτοπόνηρος φραγκοφονιάς - πάντα πρόθυμος να δώσει 190ε σε κάτι που δεν έχει δει κ ακούσει ποτέ του αλλά απρόθυμος να δώσει άλλα 20)

theodore passachidis-------> theopas

Φέντερ σε Λέο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου