bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 http://www.thomann.de/gr/peavey_royal_8_valve_king.htm That's the order! :D Εχει πιασει 10αρια στο Harmony Central!Χωρις βλαβη της γενικοτητας βεβαια!! Αξιοπιστος ενισχυτης με πολυ ωραιο clean και φουλαρει στα gain του!! :D ¶ντε πάλι με το Harmony Central... never learn, never learn που έλεγε κι ένα παλιό τραγούδι των Nailbomb... http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9159&start=30 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9156&postdays=0&postorder=asc&start=10 Και γιατί λινκάρετε στο Thomann για πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά, κι όχι στο site της ίδιας της εταιρίας; Αρκετή διαφήμιση δεν του έχουμε κάνει; Ο Epi Valve Junior δεν είναι αγορά αρχαρίου. Η μινιμαλιστική του σχεδίαση θα εκτιμηθεί μόνο από κάποιον με έμπειρα αυτιά, όπως μάλλον ο Jam (δεν ειρωνεύομαι). Ο ήχος του δεν μου αρέσει προσωπικά καθόλου. Λόγω και της απλής του σχεδίασης, πολύς κόσμος τον αγοράζει και βγάζει τον καταπιεσμένο μαστροχαλαστή και modder από μέσα του, τις περισσότερες φορές φτιάχνοντας τραγικά φρανκενσταϊνικά κατορθώματα...! Οι προτάσεις με ένα βασικό eq και δυο καναλάκια είναι ok, όπως επίσης και τα Valvetronix της Vox. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Ο Epi Valve Junior δεν είναι αγορά αρχαρίου. Η μινιμαλιστική του σχεδίαση θα εκτιμηθεί μόνο από κάποιον με έμπειρα αυτιά Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό και θα συμπληρώσω και κάτι ακόμα Ρε Αγγελε πουλας κανεναν?? Εχεις μήνυμα .... Δε σε χάλασε Roseman... :lol: :lol: :lol: Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Roseman Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δεν με χαλασε καθολου φιλε μου spiegate..! :wink: ere I am, on the road again... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Roseman Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Ασχετο - η σειρα X της Ibanez λεει τιποτα? Εχει καλες τιμες.. ere I am, on the road again... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Roseman Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Αυτον ας πουμε: http://www.thomann.de/gr/ibanez_tbx30r.htm Τον εχει ακουσει κανεις?? ere I am, on the road again... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Τον έχω ακούσει πολύ λίγο για να έχω άποψη. ¶ντε στον Τρίμη να τον δοκιμάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Λοιπόν μόλις γύρισα από το χωριό μου, όπου βρίσκεται και το μαγαζί του Σταύρου Ντούκα και σε κάποια φάση μου λέει για τον παρακάτω ενισχυτή.. Κινέζικος (όπως οι marshall και άλλοι σε αυτά τα λεφτά) Μου είπε τη μάρκα αλλά δε τη συγκράτησα (λαλακία 1η...)Πάντως δεν ήταν κάποια από τις γνωστές μάρκες. 25W, FULL ΛΑΜΠΑ Celestion 12' ηχείο Αcutronics (αν το έγραψα σωστά) reverb επίσης λαμπάτο. Ηχητικά ο ενισχυτής είναι προσανατολισμένος προς Fender ενισχυτές. Τιμή: 290e (ντοίνγκ?) Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω γιατί δεν είχε έρθει ακόμα(λαλακια 2η) Πάντως λαμπάτος σε αυτά τα Watt ,με λαμπάτο εφέ και Celestion ηχειό με λιγότερο από 300 ευρώ είναι σούπερ-ντούπερ-deal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Λοιπόν μόλις γύρισα από το χωριό μου' date=' όπου βρίσκεται και το μαγαζί του Σταύρου Ντούκα και σε κάποια φάση μου λέει για τον παρακάτω ενισχυτή.. Κινέζικος (όπως οι marshall και άλλοι σε αυτά τα λεφτά) Μου είπε τη μάρκα αλλά δε τη συγκράτησα (λαλακία 1η...)Πάντως δεν ήταν κάποια από τις γνωστές μάρκες. 25W, FULL ΛΑΜΠΑ Celestion 12' ηχείο Αcutronics (αν το έγραψα σωστά) reverb επίσης λαμπάτο. Ηχητικά ο ενισχυτής είναι προσανατολισμένος προς Fender ενισχυτές. Τιμή: 290e (ντοίνγκ?) Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω γιατί δεν είχε έρθει ακόμα(λαλακια 2η) Πάντως λαμπάτος σε αυτά τα Watt ,με λαμπάτο εφέ και Celestion ηχειό με λιγότερο από 300 ευρώ είναι σούπερ-ντούπερ-deal.[/quote'] Κάτι δε μου κάθεται καλά στην υπόθεση...25 watt,celestion,κτλ.κτλ. και μόνο 290;Είσαι σίγουρος πως είναι full tube;Μήπως έχει λάμπα μόνο στην προενίσχυση; Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Κοντά σε αυτά τα λεφτά κυκλοφορούν κάποιοι alden ενισχυτές οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί, οχι μόνο για τα λεφτά τους, γενικά. Αν θές να τους ακούσεις πέρνα μια βόλτα απο του Κουρμπή, έχει και λίγο πιο ακριβούς της ίδιας φίρμας. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Τους έχω ακούσει και γω αυτούς τους ενισχυτές και εντυπωσιάστηκα από την τιμή τους ! Πολύ καλή περίπτωση ! www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση