Προς το περιεχόμενο

Chapman stick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα πάντα είναι τρισχαριτωμένα αρκουδοειδή ζωάκια, μόνο που αντί για καφέ είναι ασπρόμαυρα. Τρώνε μπαμπού κυρίως και κοντεύουν να εξαφανιστούν.

_41073134_panda7_ap.jpg

Μικρό τρισχαριτωμένο πάντα.

135920-20Panda20(10020pc).jpg

Μικρό τρισχαριτωμένο πάντα επιτίθεται στο φαϊ του.

panda01.jpg

Μικρέ, πιάσε μια μπύρα (από μπαμπού).

panda%20sichuan%20trip%20photograph%20DSC01751.JPG

Καταραμένο μπαμπού, πάντα κολλάει στα δόντια μου.

Οδοντογλυφίδα κανείς;

panda-1.jpg

¶σε, δεν πειράζει, βρήκα! Γιούπι!!!

China-Panda.jpg

Καλό το καθισιό αλλά καλύτερη η ξάπλα.

xin_2404042315399293026716.jpg

Αν όλα τα πάντα ακολουθούσαν τις σοφές μου συμβουλές, δεν θα κοντεύαμε να εξαφανιστούμε.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://en.wikipedia.org/wiki/Chapman_stick

http://www.stick.com/

και πάμπολλα άλλα video στο youtube. search!

άκου τα gordian knot albums, σε κάποια tracks ο sean malone παίζει stick.

και στους liquid tension experiment ο tony levin παίζει εναλλάξ μπάσο και stick.

δεν ανέβασα το θρεντ χωρίς να ξέρω τίποτα, απλά θέλω απαντήσεις του τύπου "τα βρίσκεις εκεί" "σου προσφέρουν αυτά" "παίζεις το τάδε είδος" "κάνουν τόσο"

ξέρω ότι έχει χρησιμοποιήσει και ο myung....

πάντως θενκσ για τα λινκ.....το δεύτερο ειδικά μου φαίνεται εξαιρετικά χρήσιμο.

Βass is a state of mind...

A Kώστα όταν έλεγα τα πάντα εννοούσα να μου πείτε τα πάντα που ξέρετε για αυτό το όργανο....Και να κατάλαβες λάθος δε θα έπρεπε να μου απαντήσεις αφού το θέμα υποτιθεται πως είναι άσχετο με τη θεματολογία του φόρουμ....Πάντως δεν πειράζει χρήσιμες οι πληροφορίες σου...Σοβαρά.

Επίσης δεν ονόμασα το θρεντ "τα πάντα, ένα είδος προς εξαφάνιση"....To "Chapman stick" δε σου λέει κάτι; Ζήτα μου τώρα συγγνώμη γιατί....θα το πω στο μπαμπά μου που έχει φίλο αστυνομικό και θα σου πω εγώ....¶ντε τώρα....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα πάντα είναι κάτι παράξενα μεγάλα αρκούδια που προσπαθούν να εξαφανιστούν και δεν μπορούν. Όλοι θέλουν να τα σώσουν, αλλά και αυτά, δόξα τω θεώ μια χαρά τα καταφέρνουν να κρύβονται από τα όρη του Θιβέτ μέχρι και σε ζωωλογικούς κήπους. Σε γενικές γραμμές δεν χρησιμεύουν σε τίποτα, παρά μόνο σαν αιτία καυγά ανάμεσα στους εξελικτιστές και τους δημιουργιστές, που τσακώνονται για το αν ο Θεός δημιούργησε τον αντίχειρά τους ή δεν θα έμπαινε ποτέ στον κόπο να κάνει κάτι τόσο γελοίο.

Η διαμάχη είναι εντελώς μάταιη, βέβαια. Αφενός, διότι τα πάντα δεν έχουν πραγματικά αντίχειρα, αλλά μόνο μια ασουλούπωτη προεξοχή. Και αφετέρου, γιατί δεν χρειάζονται αντίχειρα. Έχετε δει ποτέ πάντα να κάνει ωτοστόπ; Duh!

Τα πάντα έγιναν διάσημα όταν εμφανίστηκε στην Αγγελική Νικολούλη ένας παππούς από ένα καφενείο της ¶νω Μουσουνίτσας και είπε ότι είχε όντως δει ένα πάντα να κάνει ωτοστόπ για κάπου αλλού. Αργότερα, εμφανίστηκε κάποιος άλλος από την Κάτω Μουσουνίτσα και είπε οτί το πάντα έφτασε με το ωτοστόπ εκεί. Τελικά το Πάντα χάθηκε γιατί μεταξύ Παππού και Κάποιου άλλου εκτυλύχθηκε ένας διάλογος του στυλ

-Και τι να κάν ρε του Πάντα στο Παλιοχώρ' σας;

-Όχι θα κάτσ στα κατσάβραχ, με τον κάθε ανώμαλο Μουσουνιώτ' σας, που πάει μι τα Πάντα!

-Ημείς ανώμαλ, που βάφιτι τις προβατίν' σας;

-Μα σεις τις στεφανων'στ'

-Α πάγαινε σαπέρα πδωχάμ...

Αυτός ο διάλογος διήρκησε ένα μισάωρο. Όπως ήταν φυσικό το Πάντα βρήκε ευκαιρία να το σκάσει...

Όσοι ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τα πάντα συνήθως τα μπερδεύουν με τα κοάλα.

Τα πάντα πολύ συχνά βρίσκονται κοντά στην ανυπαρξία ή και στο τίποτα, καθότι προσπαθούν να εξαφανιστούν, όπως έχει προαναφερθεί. Συνεπώς, όταν τελικά κάποιος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα πάντα, πολύ συχνά (δεν) γνωρίζει τίποτα.

Η άρρηκτη σχέση των πάντων με την ανυπαρξία φαίνεται και από το γεγονός ότι πολλές από τις παρακάτω προτάσεις είναι ισοδύναμες:

- Είναι αγόρι ή κορίτσι;

- Είναι τα πάντα.

- Είσαι μεταλλάς, ποπάς, σκυλάς ή χιπχοπάς;

- Είμαι τα πάντα.

- Τρως τα κοάλα;

- Όχι, τρώω τα πάντα.

Εύκολα αντικαθιστά κανείς τις εκφράσεις “Είμαι/είναι τα πάντα” με τις “Δεν είμαι/είναι τίποτα (από τις διαθέσιμες επιλογές)” (κατάρα στις διπλές αρνήσεις... ιδικά όταν είναι λάθος), χωρίς να αλλάζει το νόημα σχεδόν καθόλου.

Η θεωρία των χορδών - String theory είναι μία σύγχρονη θεωρία που περιγράφει τα πάντα.

Να προσθέσω στις ερωτήσεις -που αν τις δει κάποιος ας απαντήσει....

Απ 'ότι είδα υπάρχουν 8χορδα, 10χορδα και 12χορδα.....Τι κούρδισμα παίρνει το καθένα;

Επίσης υπάρχουν κάπου στην Ελλάδα όπου θα μπορέσω να δοκιμάσω;

Ευχαριστώ και σορυ για τις πολλές ερωτήσεις...

Να προσθέσω στις ερωτήσεις -που αν τις δει κάποιος ας απαντήσει....

Απ 'ότι είδα υπάρχουν 8χορδα' date=' 10χορδα και 12χορδα.....Τι κούρδισμα παίρνει το καθένα;

Επίσης υπάρχουν κάπου στην Ελλάδα όπου θα μπορέσω να δοκιμάσω;

Ευχαριστώ και σορυ για τις πολλές ερωτήσεις...[/quote']

http://www.stick.com/instruments/tunings/

Δες στα 12strings

Δεν ξέρω που μπορείς να τα ακούσεις.

Nα'σαι καλά και ΠΑΝΤΑ στην διάθεσή σου φίλε!Έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα από τη ζέστη!!! 8O 8O 8O

όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου