Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 ¶σε ρε μάγκα Λιάκο τον Page και πόσταρε μια φορά μόνος σου τις πομπές σου... :lol: :lol: :lol: :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Ε όχι!!!! Κανένας πλέον δεν έχει μείνει? (Πού είναι ο Wagner, που είναι ο Πουτσίνι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 ¶σε ρε μάγκα Λιάκο τον Page και πόσταρε μια φορά μόνος σου τις πομπές σου... :lol: :lol: :lol: :lol: ΕΕΕΕ....τι εννοείς??εεεε δεεεεν σε καταλαβαίνω??? :? :?: :? 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol: εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol: ... εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, ο Δαυίδ δεν είναι τελείως ξεφωνημένη γιατί έχει P90s. :lol: :lol: :lol: Εγώ μάλλον παω για κανονικό κράξιμο. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol: ... εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O Πάντως τώρα που το σκέφτομαι' date=' ο Δαυίδ δεν είναι τελείως ξεφωνημένη γιατί έχει P90s. :lol: :lol: :lol: Εγώ μάλλον παω για κανονικό κράξιμο. :lol:[/quote'] λες?(πολ)?ωραιοι οι π-90...εμενα στην τελε μου μ'αρεσουν!!ωραιος ηχος! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O Απαπα. Ποτέ. Ούτε live, ούτε studio. Ούτε καν στην εισαγωγή του Shine On. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 καλα....ευτυχως στα νιατα μου δεν υπηρχαν οι ψηφιακες καμερες :oops: :lol: αλλοιως ρομπα θα γινομουν αν κυκοφορουσαν οι φωτο μου με την Les Paul custom του 69 που μεχρι να μου την κλεψουν ηταν η δευτερη βασικη μου κιθαρα... :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Δεν υπάρχουν straight σε λέω. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση