BoogieMan Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 ENJOY! Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 απολαυστικο... :) !!θα την αγοραζα αλλα με προβληματιζει λιγο το οτι ειναι παλια :oops: :oops: Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Ποιες ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ κιθαρες εχουν αραγε την ιδια προοπτικη να γινουν τοσο περιζιτητες και ακριβες στο μελλον? απολαυστικο... :) !!θα την αγοραζα αλλα με προβληματιζει λιγο το οτι ειναι παλια :oops: :oops: Αρχαιολογια τι να πεις :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 ωραιος! :lol: και η προβλεψη οτι θα κανουν 1 εκατομμυριο δολλαρια η μια σε μερικα χρονια απολυτα σωστη...... (ηδη εχουν ξεπερασει τα 600 χιλ δολλαρια...),καλη επενδυσουλα δε λεω!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 ωραιος! :lol: και η προβλεψη οτι θα κανουν 1 εκατομμυριο δολλαρια η μια σε μερικα χρονια απολυτα σωστη...... (ηδη εχουν ξεπερασει τα 600 χιλ δολλαρια...)' date='καλη επενδυσουλα δε λεω!! :lol:[/quote'] ενταξει μωρε...μιας και στη μανα μου αρεσουν πολυ τα επιπλα θα της προτεινω να αγορασουμε μια lespaul του '59...Θα της εξηγησω οτι ειναι ενα γερο παλιο συλλεκτικης αξιας επιπλο...και μαλιστα επειδη σε λιγα χρονια θα αυξηθει η τιμη θα της πω να το παρουμε τωρα...και μετα θα σας καλεσω για καφε στο ''επιπλωμενο'' μου πλεον σπιτι!! :D :D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Ωχ...ρε σεις... αυτη ειναι ολοιδια με μια παλια κιθαρα του παππου μου, του Μητσου του Σελιδα οπως τον ελεγαν στο χωριο...Κοιτα να δεις ομοιοτητα... Κριμα που την πεταξε η γιαγια, φαινοταν cool κιθαρακι :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Παιδιά, μην το πείτε σε κανένα, αλλά εδώ και κάτι μήνες με τρώει η τσέπη μου να πάω να πάρω μία les paul. Υπόσχομαι να τις προσέχω τις κανονικές μου κιθάρες (τις νόμιμες). Αυτή τη θέλω για γκόμενα. Η GAS ή επί GAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Παιδιά' date=' μην το πείτε σε κανένα, αλλά εδώ και κάτι μήνες με τρώει η τσέπη μου να πάω να πάρω μία les paul. Υπόσχομαι να τις προσέχω τις κανονικές μου κιθάρες (τις νόμιμες). Αυτή τη θέλω για γκόμενα. Η GAS ή επί GAS[/quote'] www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Ουάααααααααααααααααα με είδααααααααααααν. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2007 Μαζί σου Χαρίλατρε. Γκιμπσον=Γενεσις=Η Μητερα Γη https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση