Προς το περιεχόμενο

Το "αγιο δισκοποτηρο" '59 Les Paul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ποιες ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ κιθαρες εχουν αραγε την ιδια προοπτικη να γινουν τοσο περιζιτητες και ακριβες στο μελλον?

απολαυστικο... :) !!θα την αγοραζα αλλα με προβληματιζει λιγο το οτι ειναι παλια :oops: :oops:

Αρχαιολογια τι να πεις :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραιος! :lol:

και η προβλεψη οτι θα κανουν 1 εκατομμυριο δολλαρια η μια σε μερικα χρονια απολυτα σωστη...... (ηδη εχουν ξεπερασει τα 600 χιλ δολλαρια...),καλη επενδυσουλα δε λεω!! :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ωραιος! :lol:

και η προβλεψη οτι θα κανουν 1 εκατομμυριο δολλαρια η μια σε μερικα χρονια απολυτα σωστη...... (ηδη εχουν ξεπερασει τα 600 χιλ δολλαρια...)' date='καλη επενδυσουλα δε λεω!! :lol:[/quote']

ενταξει μωρε...μιας και στη μανα μου αρεσουν πολυ τα επιπλα θα της προτεινω να αγορασουμε μια lespaul του '59...Θα της εξηγησω οτι ειναι ενα γερο παλιο συλλεκτικης αξιας επιπλο...και μαλιστα επειδη σε λιγα χρονια θα αυξηθει η τιμη θα της πω να το παρουμε τωρα...και μετα θα σας καλεσω για καφε στο ''επιπλωμενο'' μου πλεον σπιτι!! :D :D

Φέντερ σε Λέο...

Ωχ...ρε σεις... αυτη ειναι ολοιδια με μια παλια κιθαρα του παππου μου, του Μητσου του Σελιδα οπως τον ελεγαν στο χωριο...Κοιτα να δεις ομοιοτητα...

Κριμα που την πεταξε η γιαγια, φαινοταν cool κιθαρακι :lol: :lol: :lol:

• Moderator

Παιδιά, μην το πείτε σε κανένα, αλλά εδώ και κάτι μήνες με τρώει η τσέπη μου να πάω να πάρω μία les paul. Υπόσχομαι να τις προσέχω τις κανονικές μου κιθάρες (τις νόμιμες). Αυτή τη θέλω για γκόμενα. Η GAS ή επί GAS

Παιδιά' date=' μην το πείτε σε κανένα, αλλά εδώ και κάτι μήνες με τρώει η τσέπη μου να πάω να πάρω μία les paul. Υπόσχομαι να τις προσέχω τις κανονικές μου κιθάρες (τις νόμιμες). Αυτή τη θέλω για γκόμενα. Η GAS ή επί GAS[/quote']

judas1.jpg

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου