Anonymous Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Αληθεια ρε FAt αυτο που εγραψες εσυ πριν,το να παει να αγορασει καποιος ιδιωτης φτηνα και να αρχισει να τα πουλαει φτηνα και να οικονομαει,ασχετο με το αν βολευει τις τσπεπες μας,ειναι και αυτο μια κουτοπονηρια αντιστοιχη με αυτη οσων παιρνουνε τα software σπασμενα.Βλεπω και παρατηρω πως μαλλον εχεισ και συ αυτην την κληση της πονηριας,με τις αποψεις σου και δεν σε βλεπω να με πειθεις με τα λεγομενα σου οσο και αν καποια απο αυτα που λες ειναι πραγματικοτητα.Εσυ δηλαδη θα αγοραζες απο εξω μισοτιμης και θα μας τα πουλαγες για να οικονομισεις..ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕς ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙς ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑς ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ?ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anonymous Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Spend, δεν κατάλαβες... το να αγοράζει κάποιος από το εξωτερικό και να πουλάει στη χώρα του είναι εντελώς νόμιμο, και καθόλου κουτοπόνηρο. Το λένε "εμπόριο". Αλλά δεν εννοούσα ότι θα πάω να το κάνω εγώ. Εννοούσα ότι ο Maniac (και κάποιοι άλλοι) δεν έχουν ίσως αρκετή εμπειρία με τις αγορές από το internet. Εννοούσα ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο ρόδινα όσο δείχνουν. Απ' την άλλη, αν οι διαφορές τιμής είναι τόσο μεγάλες (σου θυμίζω ότι ο Maniac μιλούσε για προϊόν που έξω το βρίσκει στο 1/3 της τιμής), τότε γιατί ο άνθρωπος δεν κοιτάζει να το εμπορευθεί, και να είναι καλύτερος έμπορος από τους "κακούς έλληνες αντιπροσώπους". Εσύ δηλαδή ρε Spend, αν ερχόμουν και σου έλεγα ότι έχω μία Mercedes με 1500 Ευρώ, η πρώτη σου σκέψη ποια θα ήτανε; Ότι λέω την αλήθεια; Ή ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα; Το ζουμί όμως είναι σε αυτά που γράφει ο tonystar, ότι δηλαδή δεν είναι όλοι οι αντιπρόσωποι ίδιοι, και αυτό είναι που πρέπει να θυμάται κανείς. Θα έγραφα επιτόπου έναν-δύο που θεωρώ σωστούς, αλλά μετά ο Maniac θα μου έγραφε ότι είμαι είμαι καφετζής του ή κάποια άλλη σαχλαμάρα. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: Κανείς έλληνας έμπορος δεν μπορεί να πουλάει στο τριπλάσιο της τιμής ένα προϊόν (άκου Maniac να μαθαίνεις). Το τηλέφωνο έχει εφευρεθεί εδώ και χρόνια (όπως και το fax, και το e-mail) και αν αναφέρεις στην ξένη μαμά εταιρεία ότι γίνεται κάτι τέτοιο, κάποιοι χάνουν τη δουλειά τους. Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανείς για κάτι τέτοιο σε ξένη εταιρεία; Ή πάμε σα ζώα και ψωνίζουμε και μετά βγάζουμε το άχτι μας στα φόρουμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anonymous Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Γειά σας φίλοι του ιστορικού φόρουμ που ασχολείται με τους αντιπροσώπους καί μόνο ! Γιά μουσική ιστιοσελίδα, συγχαρητήρια, μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω φέτα μη παστεριωμένη ? Το είδατε το νέο site φέταplanet.com Μήπως έχει κάποιος κάποιο γνωστό σε κάποια αντιπροσωπεία για να την πάρουμε σε κάποια καλύτερη τιμή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Γειά σας φίλοι του ιστορικού φόρουμ που ασχολείται με τους αντιπροσώπους καί μόνο ! Γιά μουσική ιστιοσελίδα' date=' συγχαρητήρια, μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω φέτα μη παστεριωμένη ? Το είδατε το νέο site φέταplanet.com Μήπως έχει κάποιος κάποιο γνωστό σε κάποια αντιπροσωπεία για να την πάρουμε σε κάποια καλύτερη τιμή ?[/quote'] Καταπληκτικό! Φίλε μου, είσαι πολύ αστείος, πράγματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anonymous Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Ηρεμία παιδιά, εγώ πάντως σύμφωνώ πλήρως με αυτά που πολύ σωστά γράφει ο fat boy. Οι τιμές ήδη αυτές τις μέρες μετά την προσπάθεια της ιστιοσελίδα σας κατεβήκαν σε μερικούς αντιπροσώπους (SKODA, FIAT). Ψάχνω να αγοράσω μιά κάρτα ήχου Firewire μήπως έχει κανείς καμιά καλή τιμή να μας προτείνει apo Internet? Πως το λένε αυτό το καλό το μαγαζί στην Γερμανία που έχει και καλά ποδήλατα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maniac Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Fat Guy:μας έκανε (εμένα και την αδερφή μου) ανθρώπους που σκεπτόμαστε λίγο παραπάνω πριν βρίσουμε τον άλλο. Fat Guy: (βρε μπουμπούνα Maniac), Fat Guy:κομπλεξικούς τύπους όπως ο Maniac Fat Guy:σε κάθε φόρουμ υπάρχει ένας ψυχασθενής Χοντρε εγω δεν σε εβρισα.Απλως μεταφρασα το nickname σου.Οποτε σε συγχωρω για το ψυχασθενης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Νομίζω ότι το επίπεδο έχει πέσει αρκετά! Κρατήστε αυτά που είπαν ο "μεθ" +o "fat guy". Το καταλάβαμε ότι στην Ελλάδα πουλιούνται ακριβά τα μουσικά όργανα! Δεν χρειάζεται να το τραβάμε τόσο! Το forum έχει τόσα θέματα που ψάχνουν απάντηση! Νομίζω ότι είναι καλό αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω, δηλαδή να διαμαρτηρηθούμε στις εταιρείες "Μαμά". Τί λέτε; Μπορούμε να οργανώσουμε κάτι τέτοιο; www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maniac Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Τωρα οσο αφορα το οτι δεν εχω εμπειρια απο αγορες internet.Σε πληροφορω τα εξης. Ασχολουμαι αρκετα χρονια με την μουσικη τεχνολογια.Ετυχε να βαλω internet δυο μηνες αφου ειχα παρει ενα sampler.Με λυπη μου διαπιστωσα οτι ειχα πληρωσει παραπανω απο τα διπλα λεφτα!!! Η τελευταια αγορα που εκανα ηταν φυσικα απο το διαδυκτιο.Ηταν μια κιθαρα Kramer,fly-Vμε ενιαιο σωμα-μπρατσο,seymour-dunkan μαγνητες,αυθεντικο floyd rose καμια σχεση με αυτες του ΒΟΝ.Η τιμη ηταν...620 euro!!!Οσο κανουν δηλαδη τα φτηνα μοντελα στο ΒΟΝ! Σαν συμπερασμα λεω τα εξης:προτου κανετε μια αγορα καντε ενα web-surf.Αν βρειτε το ιδιο πραγμα 20%-30% φτηνοτερα τοτε προτιμηστε να το παρετε απο εδω.Ετσι και αλλιως κατι τα μεταφορικα κατι η καρτα...Δεν αξιζει το αγχος της αναμονης! Αλλα...δυστηχως παιζει αισχροκερδια.Οταν ρωτησα εναν φιλο αντιπροσωπο ποσο θα εβρισκα την Kramer μου απαντησε..."ααα αυτες ειναι ακριβες...πανω απο...600 χιλιαδες!" Απο μεσα μου γελαγα...και δεν ντρεπομαι για αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tonystar Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Φίλε Γεράσιμε, sorry από μέρους μου μια και δεν έχω απαντήσει εδώ και τόσο καιρό σε αυτό που είχες ζητήσει, δηλαδή για την τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών σε σχέση με τη μείωση του δολλαρίου. Αν και δεν είμαι λογιστής, ξέρω όμως τί γίνεται καθώς εγώ ασχολούμαι με τις τιμές. Σε πληροφορώ ότι ανάλογα με το κοστολόγιο μας διαμορφώνονται κάθε φορά οι τιμές. Αν η απόκλιση είναι μικρή (της τάξης του 2-3%) δεν αλλάζουμε καμμία τιμή. Αν όμως αυτό το 2-3% ξεπεράσει το 5, τότε αλλάζουμε τιμές και αυτό είναι μεγάλη πίκρα καθώς πρέπει να φτιάξουμε ξανά καταλόγους, ανανέωση στο Internet, ενημέρωση των dealer μας, αλλαγή στη μακέτα της διαφήμισης μας κ.α. Και κάτι άλλο. Στη τελευταία εισαγωγή που κάναμε από την Κορέα, μας προέκυψε ένας φόρος 34% (το μάθαμε από τον εκτελωνιστή κατόπιν εορτής) τον οποίο επέβαλλε η ΕΕ σε όλες τις χώρες της Κορέας για κάτι μαιμουδιές που κάνουνε στις τιμές που πουλάνε (π.χ. τους κοστίζεικάτι 100 καιτο πουλάνε 80 ίσα ίσα για να καταλάβουν την αγορά). Αυτό το 34% το φάγαμε κανονικά (και μάλιστα η παραγγελία ήταν μεγάλη) , παρ' όλα αυτά δεν ανεβάσαμε ούτε ένα ευρώ τις τιμές, παρά περιμένουμε να γίνει κάτι με αυτήν την κατάσταση, αλιώς δεν πρόκειται να ξαναφέρουμε τα προιόντα αυτής της εταιρείας. Δεν ξέρω τί κάνουν οι άλλοι, αλλά εμείς προσπαθούμε όσο μπορούμε να κρατάμε όσο γίνεται καλύτερες τιμές. Αν ψάξεις λίγο την αγορά θα καταλάβεις ποιοί είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skatemporas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2003 Δεν έχω κάνει ούτε ένα post σε αυτό το θέμα... αλλά ήρθε η ώρα... :) Αυτόν τον καιρό κάνω "έρευνα αγοράς" γιατί θέλω να αγοράσω synth. Και η αλήθεια είναι ότι είδα τα πέρι αυξημένων τιμών των Ελλήνων αντιπροσώπων. Και για όσους θέλουν συγκεκριμένα παραδείγματα : Roland V-Synth : Στόλλας : Τιμή Καταλόγου : 3,040€ ----- Τιμή Μετρητοίς : (περίπου) 2,550€ Keyboardshop.com : 2,210€ + 79.44€(μεταφορικά) = 2,289.44€ Roland Fantom-S88 Στόλλας : Τιμή Καταλόγου : 3,648€ ----- Τιμή Μετρητοίς : (περίπου) 3,100€ Keyboardshop.com : 2,665€ + 113,49€(μεταφορικά) = 2,778,49€ Korg microKorg : ΒοnStudio : Tιμή Καταλόγου : 637€ ----- Τιμή Μετρητοίς : (περίπου) 540€ Synthplanet.com : 417,30€ + 50,49€(μεταφορικά) = 467,79€ Αυτές ήταν ενδεικτικές τιμές που ισχύουν για τα περισσότερα προϊόντα από Στόλλα και BonStudio. Στο Νάκα, στο ένα προϊόν για το οποίο ρώτησα (Yamaha CRS6x) η ελληνική τιμή νομίζω πως ήταν και καλύτερη από αυτή που βρήκα σε site. Αλλά πέρα από αυτό δε γνωρίζω τίποτα. Το θέμα είναι όμως πώς τα τελευταία post δεν προσφέρουν τίποτα καινούργιο. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να καταγγέλουμε ότι μας ενοχλεί και στους έλληνες αντιπροσώπους αλλά και στην "μαμά" εταιρία. Κι αν η συλλογική καταγγελία είναι δυνατή θα ήταν πιο αποτελεσματική. Για αυτό όποιος θέλει ας προχωρήσει... εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μάλλον θα ψωνίσω από το internet, οπότε δεν παραπονιέμαι... ας τους αντιπρόσωπους να παίρνουν μόνοι του τις αποφάσεις τους... εφ'όσον εγώ έχω καλή εναλλακτική, γιατί να σκοτίζομαι;;; Πάντως, αφήστε τα ειρωνικά/κουτοπόνηρα σχόλια (και από τις δύο μεριές) και δράστε όπως νομίζετε... γιατί με τα βρισίδια σε ένα φόρουμ δε βγαίνει τίποτα, έτσι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση