Προς το περιεχόμενο

Οι Αντιπρόσωποι...

Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H αλήθεια είναι ότι ήδη πολλοί μαγαζότορες έχουν δεχθεί διαμαρτυρίες έως και βρίσιμο από τους πελάτες τους και έχουν δει την πελατεία τους να φεύγει. Περίμενε λίγο ακόμα να αρχίσουν να κλείνουν ένας ένας :twisted:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 244
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παίδες τα μαγαζιά δεν κλείνουν επειδή κάποιοι είναι περισσότερο «υποψιασμένοι» με τις τιμές. Η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών είναι άτομα που είτε αγνοούν την πολιτική των καταστημάτων (ή δεν τους ενδιαφέρει επειδή τα φράγκα δεν τους λείπουν) είτε θέλουν απλώς να αγοράσουν ένα προϊόν και μετά τέλος. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που πλήττονται περισσότερο είναι αυτοί που θέλουν να ανανεώνουν κάθε τόσο τη μουσική γκαρνταρόμπα τους…:) δηλ. είναι αυτοί που καταναλώνουν περισσότερο… δηλ. αυτοί που περνάνε περισσότερες φορές από τα μαγαζιά… άρα σταματήστε να αγοράζεται…

Χωρίς πλάκα τώρα ο καταναλωτισμός μας φταίει εξίσου το ίδιο όσο και τα μαγαζιά.

Και άλλωστε ένας δεύτερος λόγος που τα μαγαζιά δεν κλείνουν είναι γιατί σχεδόν όλα είναι σαν super market δηλ. έχουν λίγο από όλα και δεν γίνεται όλοι οι τομείς τους να έχουν μόνο κόστος και όχι κέρδος και από την άλλη σχεδόν όλα τα μαγαζιά εκτός από το προϊόν προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες που αντισταθμίζουν το κόστος ενός μαγαζιού, για παράδειγμα κάθε κατάστημα έχει και τους ανάλογους «ειδικούς» για να κάνουν service κλπ «και ότι άλλο σου συμβεί βρε αδερφέ» που έλεγαν και τα «καθάρματα» :)

Νίκος

Άκου να δεις.

Ναι αλλα αυτοι που ανανεωνουν συχνα την μουσικη τους γκαρνταρομπα , η μαλλον αυτοι που της προσθετουν νεα στοιχεια, δηλαδη οι επαγγελματιες και οι βαρια ερασιτεχνες μουσικοι ειναι αυτοι που δινουν καποια στανταρ λεφτα ανα τακτικο χρονικο διαστημα στα μαγαζια. Οποτε εαν αρχισουμε να παραταμε την Ελληνικη αγορα τοτε να δεις πως θα παρακαλανε ολοι αυτοι μπας και χαλασει καμια κιθαρα η μπας και κανα τσογλανακι δει τον hendrix στην tv και του καρφωθει να μαθει κιθαρα. Και οσο για το σερβις και το κοστος του πιστευω οτι ειναι αλλο ενα θεμα σηζητησης. Δεν μπορει ο κυριος ζοζεφ να μου ζηταει 30 ευρω + τις χορδες για ενα απλο τσεκαρισμα, οταν εδω στις Σερρες εχω γνωστο που εχει studio και μεγαλητερη πειρα απο τον τεχνικο του ζοζεφ και ασχολητε με το οργανο μου με μεγαλητερη φροντιδα, οχι επιδη ειμαι φιλος σε ολους το ιδιο κανει και περνει μονο 10 ευρω. Επισης κατι αλλο που ειδα σημερα και μου ανεβηκε το αιμα, ειναι η διαφημηση του Στολλα για την καινουργια strat. highway 1, μονο 950 ευρω. Αυτο το ΜΟΝΟ σηκωσε καθε τριχα στην κεφαλην μου οταν θυμηθηκα οτι πριν απο δυο μερες ο κολητος μου στο Manchester με πηρε τηλ και μου ειπε οτι πηρε την ιδια κιθαρα 450 λιρες δηλαδη κοντα στα 550-600 ευρω. Ελεος πια βγαλτε αυτο το "μονο" γιατι ειμαι ετοιμος να παω στον Στολλα στην Θεσσαλονικη, να μπω μεσα στο μαγαζι, να κατεβασω τα παντελονια μου, και να χεσω πανω στο Fender πατακι με σχημα πενας που εχουν στην εισοδο. Με ολο τον σεβασμο στο forum αλλα ειμαι σιγουρος πως πολλοι απο εσας θα κανατε το ιδιο :wink: , φτανει πια!

Μη νομίζετε ότι οι μαγαζάτορες και οι αντιπρόσωποι δεν παίρνουν το μήνυμα. Απλώς είναι παχύδερμα και κάνουν πως δεν έχουν ανάγκη αλλά μέσα τους σκυλιάζουν. Αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους :twisted:

Σκηνικό από Διαμαντόπουλο που έμαθα σήμερα: πάει ένας γνωστός μου που αγόρασε την πρώτη του ηλεκτρική κιθάρα και παίρνει μιά Squier Affinity Strat... Η τιμή της; Μόλις 360 ευρώ "φιλικά" και κι αυτό επειδή τα έδωσε μετρητοίς και πήρε κι ενισχυτή... Να του κάνουν μια καλύτερη τιμή του ανθρώπου! Σύνολο η κιθάρα κι ένας Fender Frontman 25R: 600 ευρώπουλα... 8O Τα σχόλια περιττεύουν...

Yes it is!!!

Εκείνο που κάνει τους μαγαζάτορες να σκυλιάζουν δεν είναι φυσικά απλώς τα παράπονα αλλά το ότι πλέον δεν τους έχει κανείς ανάγκη :D

Το Music Store πουλάει την Squier Bullet 100 euro!

Ειδικά για τον Διαμαντόπουλο, αυτά να τα βλέπουν όσοι για δικούς τους λόγους εκθειάζουν τους πωλητές του. Και η δική μου εμπειρία δεν είναι διαφορετική, με τη διαφορά ότι ποτέ δεν έχω αγοράσει τίποτα από εκεί :twisted:

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Το 1983 σε ηλικία 16 χρονών αγόρασα μια fender strato squier kai μετά από 5-6 μήνες μου ερχεται ταχυδρομικός συστημένο μια καρτέλα από μιά μεταφορική εταιρία για να παραλάβω κάτι μουσικά όργανα ώς εισαγωγέας,

καράφλιασα δεν το πίστευα, ο πατέρας μου τα επαιξε ρε κολοπαιδο που μας

έμπλεξες, τη ψάχνω και παίρνω τηλεφωνο την μεταφορική εταιρία για να παραλάβω τα όργανα μου λένε ότι τα παράλαβε ο αντιπρόσωπος σας κύριος

τάδε........... την ψάχνω από το όνομα και κατάλαβα ότι είναι ο συνιδιοκτήτης του μαγαζιου με τα μουσικά όργανα από όπου ειχα πάρει την κιθάρα μου, δηλαδή ο μάγκας είχε χρησιμοποιησει τα στοιχεία μου για να κάνει την δικιά του εισαγωγή δεν ξέρω ακριβως αν παίζονταν το κόλπο για φόρους ή για να μην τον πάρει χαμπάρι ο Στόλλας.

Πηγαίνω στο μαγαζί και του την πέφτω τι έγινε ρε μεγάλε! και τα σχετικά

μίλα πιο σιγά μου λέει μην μας ακούσει ο συναιτέρος μου κοιτα τι ωραία πετάλακια έχω φέρει σου έκανα δώρο με την κιθάρα σου πετάλι; με ρωτάει

και αμέσως μπηκα στο νοημα, όχι του λέω αλλά το πρόβλημα μου είναι

άλλο ξεκουρδίζετε η κιθάρα κάτι προβλήματα με τα ηλεκτρικά έχω μου λέει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να μου την φέρεις πίσω και να σου δώσω

μια fender `67 made in usa, με μεγάλη χαρά του την επιστρέφω και έφυγα

με μια telecaster usa `83 που είναι και η αγαπημένη μου κιθάρα μέχρι σήμερα.

Έχω φυλάξει και την συστημένη καρτελα ως ενθύμιο εισαγωγέα!!!!!!

όνοματα δεν λέω υπολοιψεις δεν θίγω!!

Ερε και να μου τυχαινε τώρα θα έπαιρνα το αίμα μας πίσω θα του παιρνα και τα σώβρακα!!!!!

Και για να μην ξεχνιομαστε...Minimoog Voyager.Τιμη στο thomann 3190 euro :roll: τιμη στο Ελλαδα...4661 euro :oops: Διαφορα 1500 euro.Αν βαλετε αλλα 400 παιρνετε ενα...Roland S88 8O Μετα απο τα παραπανω,νομιζω πως οποιος αγοραζει απο το ελλαντα ειναι απαραδεκτος...εκτος απο κοτσος!!! :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου