Προς το περιεχόμενο

Ο...ΚΙΝΕΖΟΣ ειναι ΠΟΛΥ μπροστα...(Squier)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ, ισως η συγκεκριμενη κιθαρα να ειναι σεταρισμενη αψογα απο το εργοστασιο, αλλα ποιος μας εγγυειται οτι θα ειναι ετσι και οι υπολοιπες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Οι κινέζοι, τους εμπιστεύομαι περισσότερο από τους Μεξικανους.

Χωρίς πλάκα, αυτό κανείς δεν μπορεί να στο εγγυηθεί, οι κιθάρες που τις αγοράζουν και παίζουν καλά με την μία είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Ev'rybody needs a good set-up...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Σαφώς αν δεν κράταγαν την ποιότητα υλικών χαμηλά στην Κίνα θα έσκιζαν όλες τις κιθάρες της Fender που παράγονται στο Μεξικό. Αν το Μεξικό είχε καλύτερο quality control όπως στην Κίνα, δεν θα είμασταν τόσο καχύποπτοι απέναντι στις Μεξικανικές.

Προσωπικά πάντα θα προτιμούσα (από άποψη ποιότητας και μόνο, Μεξικανική tele, αλλά όχι από eshopάδικο.... μόνο αν την δοκίμαζα ο ίδιος) Αν όμως ήθελα να κάνω τα πρώτα βήματα στην κιθάρα και δεν ήθελα να χώσω κάτι παραπάνω, η συγκεκριμμένη Squier του thread IS ALL THE MONEY!

In Fender Strat we trust!

Αξιζει τα 160 ευρω της? Δλδ περα απο ζητηματα σεταπ, μαγνητων, ηλεκτρικων και ετσι (τα οποια διορθονωνται) θα αξιζε να την επερνε καποιος ή να προτιμουσε μια τελε κοντα στα 300-400 ευρω? Το ξυλο, ας ρωτησω, ειναι καπλαμας ή ειναι 1/2/3/4 piece?

Και βέβαια αξίζει.... γιατί όχι? Αξιοπρεπέστατη είναι... αν μάλιστα έχεις και άλλη κιθάρα και θες να πειραματιστείς με μιά τέλε why not.

Απλά μία τέλε των 300-400 ευρώ σαφώς δικαιολογεί την διαφορά της, μία τέλε Μέξικο π.χ, δίνει άλλη αίσθηση στο μπράτσο, έχει καλύτερα ξύλα - μαγνήτες νάτ - γέφυρα, και φυσικά δραματικά καλύτερο ήχο.

Εξαρτάται πάντα από το τί θες. Η Κινέζικη Squier tele, απλά φαίνεται να είναι το best value for money at entry lvl category.... υπάρχει και το επόμενο σκαλοπάτι σαφώς... :wink:

In Fender Strat we trust!

και η δικια μου η squier tele custom II ηρθε σε αριστη κατασταση...με τον math φτιαξαμε το intonation και καναμε το μπρατσο απο ματ σεμι-γκλος...και η κιθαρα μαμει για τα δικα μου στανταρ που τη θελω για 5 απλα πραγματα!!

Φέντερ σε Λέο...

Πολύ ωραίο το κιθαρόνι SF!!! Mε γεια ;)

Έχω παίξει με 3 αντίστοιχες Squier Tele και όλες ήταν το ίδιο καλές!!! Είχα πάθει πλάκα!

Μάλιστα το μπράτσο τους είχε πιο γυαλιστερό λούστρο από το stain finish που έχει η Squier 51 μου (Made in Indonesia) ;)

Νίκο στην πρώτο photo βλέπω ότι εκμεταλεύτηκες το εργαλειάκι που είχα post-άρει ;) (έχω φτιάξει και καινούριο για 7.25" radius...:D)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

και η δικια μου η squier tele custom II ηρθε σε αριστη κατασταση...με τον math φτιαξαμε το intonation και καναμε το μπρατσο απο ματ σεμι-γκλος...και η κιθαρα μαμει για τα δικα μου στανταρ που τη θελω για 5 απλα πραγματα!!

αυτη ειναι με τους p90?

λεει τπτ?

Καταρχήν με γεια! Πιστεύω ότι η επιρροή του (λόγω εσού' date=' SF) θα είναι πολύ καλή, αν και πριν τον αποτρέψω από τις high tech αγριάδες (EMGs, floyd rose κλπ) θα του εξηγούσα γιατί πρέπει να τις αποφύγει και θα τον άφηνα λίγο λάσκα... ε, στο κάτω κάτω μικρός είναι και την μουσική του ωριμότητα πρέπει να την κερδίσει...!! :wink:

Να ρωτήσω κάτι μόνο:

[img']http://snap29.photobox.co.uk/76742554aa69c46e1e8d4aa7a1ac0258bffa4d98579e0841a9883a91.jpg[/img]

Εδώ δεν φαίνεται μια αστοχία στο nut;

25762563c136a9a2ea86c7d1611b6673aee9a0b946edb2cb4836f25b.jpg

Κι εδώ τι είναι αυτό το σημάδι πάνω στον neck μαγνήτη;

οχι το Nut ειναι ΤΕΛΕΙΑ κομμενο (αν και δυστυχως εξακολουθει να ειναι..πλαστικο...ρε μαμωτο το μισο ευρω για ενα κοκκαλακι τσιγκουνευονται...) ,στρογγυλεμενο στις ακρες και οι χορδες "καθονται" ακριβως κατα το 1/2 της διαμετρου τους πανω στα τελεια

κομμενα αυλακια (ουτε απ'εξω να ειχε μαθει το βιβλιο του D.ERLEWINE o κινεζος εργατης :) ) το nut relief δε στο πρωτο ταστο ειναι δεν ειναι οσο το παχος μιας κολας χαρτιου....

ο νεκ μαγνητης δεν εχει σημαδι απλα..καθρεφτιζεται η καμερα

η κιθαρα ειναι φτιαγμενη απο παναλαφρο solid alder...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου