db548 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2007 παντως ηδη κυκλοφορει το live με πολυ καλη ποιοτητα ηχου.(σε μορφη mp3) που??? Είναι official bootleg από το site των Metallica. To xω κατεβάσει κ εγώ (πειρατής) άλλα δεν μπορώ να σου δώσω Link λόγω των κανονισμών του forum. (Δε ξέρω αν γίνεται μέσω πμ) Πολύ καλό πάντως αν και τα λάθη είναι ευδιάκριτα. Πολύ δυνάτο setlist, καλύτερο απο αυτού του 1999. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajo_the_one Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 ok, ευχαριστώ! ttp://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=31718 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aeroman Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Παιδια κι εγω ενδιαφερομαι για το mp3. Καμμια ιδεα που θα το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 www.livemetallica.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aeroman Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Σε ευχαριστω, αλλα $9.95? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aeroman Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2007 Αν καποιος εχει βρει το live γιατι δεν το ανεβαζει στο e-mule? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2007 se mp3 oooli i synaylia???? www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Σε mp3 και σε flac και ναι είναι όλη η συναυλία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 7,2 euro, αξίζει πιστευω! Τον τελευταίο καιρό αυτό ακούω και μου υπενθυμίζει την αξέχαστη εμπειρία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aeroman Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 δοκιμαστε e-mule Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση