Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Ο πρώτος μου ενισχυτής είναι αυτός: Εδώ και χρόοοονια απλά πιάνει χώρο και ενίοτε χρησιμεύει σαν εφεδρική λύση σε κανένα jammin (1 φορά τα 3 χρόνια δηλαδή). Eίναι 15W. Έλεγα να το δώσω για ένα κομμάτι ψωμί ή να το χαρίσω. Τελικά είπα να αλλάξω το μεγάφωνο σε κάτι καλύτερο απ'τη μάπα που έχει και να μείνει σαν εφεδρεία. Οπότε και ήθελα να σας ρωτήσω: 1) Τι προτείνετε να βάλω; Λέτε να αξίζει να κλείσω την καμπίνα από πίσω (είναι ανοιχτή) μπας και δώσει περισσότερο ουμφ στα μπάσα;;; 2) Υπάρχει περίπτωση να βρω 8" στην Αθήνα? Σε καλή τιμή? Thanks! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Πάρε ένα eminence 8" και κάνε δουλειά σου, ο θωμάς το έχει στα 39 ευρά, τσάμπα πράμα, στο ελλάντα ντεν ξέρει τιμές καρντιά μου. Αν κλείσεις την καμπίνα θα έχεις λιγότερα (αλλά πιό "σφιχτά") μπάσα και όχι περισσότερα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Πάρε ένα eminence 8" και κάνε δουλειά σου' date=' ο θωμάς το έχει στα 39 ευρά, τσάμπα πράμα, στο ελλάντα ντεν ξέρει τιμές καρντιά μου. Αν κλείσεις την καμπίνα θα έχεις λιγότερα (αλλά πιό "σφιχτά") μπάσα και όχι περισσότερα.[/quote'] αααααααααααα! Thanx :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Βασικά και εγώ έχω έναν epiphone 25άρη με 10" μεγάφωνο, κάποια στιγμή θα του κάνω ανάλογη εγχείρηση... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση