Vrass Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι και τα πιο απλά: Οοοοh Yesssss.. Συμφωνάω. (με tortoise shell pickguard όμως, επιμένω...) :P Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Γουστέλλειψη' date=' η[/b'] Η επιστημονικά ανεξήγητη πάθηση από την οποία υποφέρουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας κατά την οποία νομίζουν ότι το λαχανί συνδυάζεται επιτυχώς με το κόκκινο της φωτιάς ή, εδώ που τα λέμε, με οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Συγνώμη παιδιά αλλά αν κρίνω από τα χρώματα της ψηφοφορίας και από τα θετικά σχόλια πολλών, νομίζω ότι τα πράγματα είναι τουλάχιστον ανησυχητικά... :P :P :P Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι και τα πιο απλά: θα διαφωνησω...αυτο τα χρωμα ειναι για τους..πρωταρηδες στις Fender :lol: κλασσικο δε λεω αλλα θα προτιμησω κατι σε πιο art deco & 50's :wink: ειναι θεμα...τεχνης.. :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Τι αμαξαρα ειναι αυτη...Κατι ηξερε ο Gibbons και εφτιαξε την cadzilla..! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Διαλιεχτεεεεε!!http://www.curtisnovak.com/restorations/FenderColors/index.shtml εγω παντως εχω μια προτιμηση στο burgundy mist.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως ψηφίζω lake placid blue, μιας και φέρνει στο αγαπημένο μου pelham blue (νταξ' δεν πρασινίζει τόσο). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 ...και για του λογου το αληθες... Αν ηταν σε shell pink,sonic blue η surf green θα ηταν θεικο!(αντε, και candy apple red :D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Surf Green για μένα' date=' κι αν τυχόν βρεις Seafoam Green ακόμα καλύτερα (τα οποία χρώματα, κατ' εμέ, θέλουν rosewood ταστιέρα). Αυστηρά. :wink:[/quote'] Μπαααα? Από πότε άρχισες να έχεις εσύ άποψη και για Fender-οκίθαρα???? 8) :lol: Χου ρε. :lol: :lol: Candy Apple Faggot! :lol: :lol: :lol: :lol: +1 Kαι στη δικιά του εχει πατήσει και μιαν ανταυγεια (το φιλετο) :lol: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Kαι στη δικιά του εχει πατήσει και μιαν ανταυγεια (το φιλετο) :lol: Σήμερα το πρωί δεν ήμουν πολύ καλά και πήγα και πάτησα μιαν ανταύγεια για να χαλαρώσω: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση