Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Shell pink, γιατί άμα είναι να κάνεις κάτι μην μένεις στα ημίμετρα, take it all the way! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 H αριστερή είναι κάτι ανάλογο του pelham blue ή έχω στραβωθεί εντελώς; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 αλλωστε ξερεις καλα οτι μονο ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντρας :lol: εχει τα (*&^ :oops: να σκασει μυτη σε live με μια custom color Fender!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Surf Green και για μένα... Χαλλλλλαρά..... The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Oχι ειναι το ωραιοτερο Fender custom color δηλ. LAKE PLACID BLUE.. :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 ΤΙ πενταμορφο μπασσακι ειναι αυτό??? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Aαα νταξ', απλά ο φωτισμός τό 'σκισε το οργανάκι. Θενξ ζουπερφακ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 εμενα δεν μου πολυαρεσουν τα μεταλικα χρωματα... Ψαχνω τωρα να βρω καναν κατασκευαστη να μου φτιαξει ενα thinline σωμα χωρις να με μαδησει( στην ευρωπη)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Για αυτο σκας? http://cgi.ebay.de/Thinline-Telecaster-Copy-Erle-Body-Best-High-Quality_W0QQitemZ320134338128QQihZ011QQcategoryZ2384QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem παιρνεις ολοκληρη κιθαρα και κρατας οτι θες απο αυτη,αλλαζεις και μαγνητες και βουαλα η....σκαφαρα γενικα στο www.ebay.de & www.ebay.co.uk σκανε διαφορες thinline :wink: ψαχνε και για καποιες Carrer η Harley Benton (συνηθως ειναι μαυρες και τα σωματακια τους ειναι μουρλια thinline) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 βασικα, το προβλημα ειναι πως την θελω top routed με το κλασσικο πανελ της solid tele, οχι σαν αυτο της thinline...παιζει να παω καπου ενα οτι να ναι σωμα και να μου το σκαψουν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 βασικα' date=' το προβλημα ειναι πως την θελω top routed με το κλασσικο πανελ της solid tele, οχι σαν αυτο της thinline...παιζει να παω καπου ενα οτι να ναι σωμα και να μου το σκαψουν;;[/quote'] Οχι. Μπορείς να βρεις κάπου να σου κόψουν ενα f-hole αλλά δεν θα είναι semi-hollow το σωμα γενικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση