deadendmind Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Λεω να ετοιμασω ενα project, και εχω σκαλωσει αναμεσα στα 2 αυτα χρωματα..Εσεις τι λετε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Εγώ ψήφησα. Μαύρο στα 2 χρώματα που λές, πράσινο στο μαύρο. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Natural βερνίκι με tortoise shell pickguard. Τέτοια θα ήταν η thinline tele μου. Αν ποτέ έπαιρνα.. (Που ξέρεις...) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Διάλεξα και γω την επιλογή νούμερο τγία. Με το πιστόλι στον κρόταφο θα διάλεγα το πρασσινάκι. one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Θα ψηφιζα ενα ροζακι...αλλα το συγκεκριμενο απο οτι ειδα δεν μου αρεσει....Αρα παμε στο surf green....με πολύ καλοκαιρινή διαθεση...ΛΕΜΕ..... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Και εγω στο surf green τεινω, απλα με το shell pink ηθελα να ικανοποιησω ενα απωθημένο με μια Τ Ε Λ Ε Ι Α shell pink custom shop stratocaster που υπηρχε καποτε στο guitar store και παραλιγο να την αγορασω.. :D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 ενα οποιοδηποτε απο αυτα... αλλωστε ξερεις καλα οτι μονο ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντρας :lol: εχει τα (*&^ :oops: να σκασει μυτη σε live με μια custom color Fender!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Πες μου πως δεν ειναι δικες σου αυτες γιατι θα παθω κριση..! :D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 οχι..δυστυχως δεν ειναι :cry: :cry: ειναι ομως οτι ομορφοτερο εχω δει ποτε σε κιθαρα! :D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 θελω την sonic blue, την surf green και την shell pink... Μαλλον για surf green παω μαλλον, μιας και νομιζω θα ταιριαζει καλυτερα με το bigsby και θα κρατησω απωθημενο για αργοτερα το shell pink..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση