Vrass Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Εμένα ο πρώτος ενισχυτάκος μου (Leem) όταν έμενα στα Γιάννενα έπιανε τη συχνότητα της αστυνομίας!?!?!?!!! Μερικές φορές έπιανε και κάτι σκυλάδικα καθώς και τη συχνότητα των ταξί... "-Στρατολογία ακούει? -Στρατολογία το 37 -Μανωλιάσης 20-κάτι στο ονομα μπλαμπλαμπλα..." Το είχα σιχαθεί μιλαμε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Εμένα ο πρώτος ενισχυτάκος μου (Leem) όταν έμενα στα Γιάννενα έπιανε τη συχνότητα της αστυνομίας!?!?!?!!! ακριβως το ιδιο παθαινα κι εγω με τον πρωτο μου ενισχυτη εναν roland spirit 30...μιλαμε για πολλα χρονια πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rattlehead Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 ΧΑχαχαχ αυτά με τους ταξιτζήδες και τη μασέλα όλα τα λεφτά!! Εμένα ο fender μου by the way πιάνει ένα σταθμό που έχει όλο ειδήσεις :P url=http://www.echidna-band.com]Echidna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Εγώ είμαι ο άτυχος της παρέας, από τους ενισχυτές μου (δυστυχώς!!! ) ακούω μόνο εμένα!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Εγώ είμαι ο άτυχος της παρέας' date=' από τους ενισχυτές μου (δυστυχώς!!! ) ακούω μόνο εμένα!!![/quote'] Εεεεεε, γι'αυτό.. Πάρε Leem λέμε.. Να τ'ακούσεις όλα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση