Προς το περιεχόμενο

Μουσικό Air Condition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Nαι μονο που ο ενισχυτης εβγαζε και βγαζει και θα βγαζει στον αιωνα τον απαντα ΣΚΑΙ.....

Δεν ειναι θεμα ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ εξηγειται προφανως συχνοτικά......

Επίσης χαρακτηριστικό παραδειγμα....Γνωστός μου επιανε μεσω των ενισχυτών συχητησεις τηλεφωνικές....

Δεν ξερω αν εχει ηχογραφησει καμια....

Μιλαμε γειωση φουλ το σπιτι του....:lol:

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλι καλα που τουλαχιστον ακουτε ραδιο και μαλιστα rock , εμενα που το HI-FI συστημα μου

πιανει ......ραδιοταχι !!!!!

Και εκει που ακους χαλαρος την μουσικη σου ξαφνικα ακουγετε μια αγριοφωναρα "ΕΛΑ ΜΗΤΣΟ"

και σου κοβονται τα υπατα

ΥΓ δεν εχει ραδιο το συστημα

...γηρασκω αει διδασκομενος...

μηπως δεν εχεις ουτε συστημα;;; :D Αυτο και ι ιστοριες που διαβασα στο θρεντ που εδωσε ο Elavd μου θυμιζουν ενα gag απο τον Ισοβιτη του αρκα:

(μιλαει ο μελλοθανατος στο ποντικι μοντεχριστο)

-Εγω παντως πιστευω στην μετα θανατον ζωη και εχω και αποδειξεις

-τι εννοεις;

-Οταν πεθανε η μητερα μου, χτυπησε το τηλεφωνο τρεις φορες

-και που το καταλαβες πως ηταν αυτη;

-Δεν ειχαμε τηλεφωνο σπιτι..

Σας λέω έχω πάθει πλάκα!! Θα προσπαθήσω να το ηχογραφήσω έτσι για την πλάκα, δεν ξέρω τί θα βγει και αν θα βγει. Αλλά το πιό καλό είναι ότι παίζει μόνο ροκ (αγγλόφωνο :D) και μόνο το μεσημέρι...

Σε περίπτωση πάντως που θελει κάποιος και air condition και στερεοφωνικό, η λύση είναι ΜΙΑ. Streamline κύριοι. Τώρα και με εξόδους/εισόδους HDMI και υποστήριξη 7.1

Dreamers come and go, but a dream's forever

Γνωστος μου ειχε κανει σφραγισμα στο δοντι του και καθε βραδυ

απο το δεξι του αυτι (οπου ειχε και το σφραγισμα) ακουγε

ραδιοφωνο!Δεν ξερω πως,μαλλον καποιο υλικο να ενηργησε σαν δεκτης σηματων! 8O Μεχρι που πηγε στην οδοντιατρο και το εβγαλε(το σφραγισμα :lol: :lol: :lol: :lol: )

feel da FUNK blast

Γνωστος μου ειχε κανει σφραγισμα στο δοντι του και καθε βραδυ

απο το δεξι του αυτι (οπου ειχε και το σφραγισμα) ακουγε

ραδιοφωνο!Δεν ξερω πως,μαλλον καποιο υλικο να ενηργησε σαν δεκτης σηματων! Μεχρι που πηγε στην οδοντιατρο και το εβγαλε(το σφραγισμα)

είχα ακούσει μια παρόμοια ιστορία για μια η οποία με την μασέλα της κατα την διαρκεια του δευτερόυ παγκοσμίου πολέμου έπιανε τα σήματα mors... :D

learn to swim...

Παιδιά είναι θέμα συντονισμού:κάποιο τμήμα του κυκλώματος του κλιματιστικού,έτυχε να έχει την ίδια συχνότητα συντονισμού με το "φέρων" ραδιοφωνικό σήμα που φτάνει στο σπίτι σου.Έτσι,γίνεται αποδιαμόρφωση του φέροντος και το αποτέλεσμα είναι να ακούς (με αρκετό θόρυβο φαντάζομαι) την πληροφορία (που στην προκειμένη είναι μουσική ροκ!).Το είχα πάθει μια φορά κι εγτώ όταν είχα φτιάξει ένα πεταλάκι.Πήγα να το δοικιμάσω στον ενισχυτή και αρχίζουν να ακούγονται κάτι "περήφανα"!! Ενδιαφέρον όμως τί μπορεί να σου τύχει με τα ηλεκτρονικά,ε??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου